Το Περιστέρι επενδύει στον νεαρό Αλέξη Καμπερίδη και τον «δένει» για τρία χρόνια

Το Περιστέρι επενδύει στον νεαρό Αλέξη Καμπερίδη και τον «δένει» για τρία χρόνια

Γιώργος Γαβριλάκης 12:57 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 13.08.2023

Στον 18χρονο σέντερ Αλέξη Καμπερίδη επενδύει το Περιστέρι που του προσέφερε νέο τριετές συμβόλαιο. Με αυτή την κίνηση ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές πράξης της ομάδας και τώρα η σκέψη όλων βρίσκεται στην προετοιμασία και στις οδηγίες του κόουτς Βασίλη Σπανούλη.

To Περιστέρι έχει ολοκληρώσει όλα του τα μεταγραφικά βήματα, αντικατέστησε με αποφασιστικό και ποιοτικό τρόπο τις... απώλειες που προέκυψαν στο ρόστερ μετά την καταπληκτική περσινή σεζόν και αφού επέστρεψε στο υψηλό επίπεδο δυναμικά, τώρα θέλει να διατηρηθεί εκεί. 

Βέβαια, φροντίζει και για το μέλλον του. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας προσέφερε τριετές συμβόλαιο στον 18χρονο ύψους 205 εκατοστών, Αλέξη Καμπερίδη. Πρόκειται για τον διεθνή σέντερ της εθνικής Εφήβων, ο οποίος έλαβε μέρος στο πρόσφατο Eurobasket U18, αλλά στον προημιτελικό τραυματίστηκε και αποχώρησε. 

Τώρα ξεπερνά τον τραυματισμό του στο πόδι και ετοιμάζεται για την προετοιμασία του Περιστερίου με στόχο να κυνηγήσει στο μέλλον την απόκτηση ρόλου υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος του! 

«Τριετές συμβόλαιο ο Καμπερίδης» ήταν ο τίτλος της ανακοίνωσης της ΚΑΕ Περιστερίου, ενώ λακωνικά προσέθεσε πως «Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει ότι ο αθλητής της ομάδας Αλέξης Καμπερίδης (18χρ., 2.05) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο». 

Με αυτή την κίνηση φαίνεται πως ολοκληρώνονται οι μεταγραφικές πράξεις του Περιστερίου, που... έχασε τους Φρανσίσκο, Μπίλαν, Μωραϊτη, Ντένμοντ και γενικά όλους τους ξένους της περσινής λαμπερής προσπάθειας, αλλά έχει προσθέσει την ομάδα τον Χαντς και τον Ρένφρο από τον ΠΑΟΚ, τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ από τον Άρη, τον Κένι Ουίλιαμς από την ΑΕΚ, αλλά και τους Ντάνγκουμπιτς, Ράγκλαντ, Τρέβορ Τόμπσον, Ξανθόπουλο, ενώ προσφάτως ανανεώθηκε και ο δανεισμός του Νίκου Χουγκάζ από τον Παναθηναϊκό.