Αποθέωση στο Περιστέρι: Ο κόσμος ζήτησε το ευρωπαϊκό! (vids)

Αποθέωση στο Περιστέρι: Ο κόσμος ζήτησε το ευρωπαϊκό! (vids)

Χρήστος Τσάλτας 19:37 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 30.03.2024

Το Περιστέρι επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου και με το πέρας του σγωνα στήθηκε πάρτι στο κλειστό Α. Παπανδρέου, με τους φίλους της ομάδας των δυτικών προαστίων να ζητούν την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι πραγματοποιεί μια μυθική σεζόν, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να έχει... ανοίξει την όρεξη στον κόσμο της!

Οι Πρίγκιπες των Δυτικών Προαστίων βρίσκονται στην 6άδα της Stoiximan Basket League και έκαναν περίπατο κόντρα στον Κολοσσό, ενώ ακολουθούν τα μεγάλα ματς απέναντι στη Βόννη για τα playoffs του Basketball Champions League, εκεί όπου το Περιστέρι θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στο Final 4.

Έτσι, με τα πάντα να πηγαίνουν... όπως πρέπει για το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, είναι λογικό και ο κόσμος να ζητά πράγματα. Βέβαια οι οπαδοί το έφτασαν ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας το Ευρωπαϊκό!

Μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί ζήτησαν το κύπελλο από τον Βασίλη Σπανούλη και τους παίκτες του, οι οποίοι χειροκρότησαν με τη σειρά τους τους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους, όχι μόνο στο ματς με τον Κολοσσό, αλλά συνολικά όλη τη χρονιά.

Το σχετικό βίντεο: