Το «από καρδιάς» ευχαριστώ του Περιστερίου προς τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στη Σμύρνη
i

© fiba

Το «από καρδιάς» ευχαριστώ του Περιστερίου προς τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στη Σμύρνη

Γιώργος Γαβριλάκης 13:20 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 08.02.2024

Στο εκτός έδρας ματς με την Καρσίγιακα που... χάθηκε, το Περιστέρι είχε μαζί του στην Τουρκία την συγκινητική παρουσία των φιλάθλων του στις κερκίδες και η εν γένει συμπεριφορά τους έκανε την ομάδα -με τον τρόπο της- να υποκλιθεί σε αυτούς!

Η προσπάθεια που έγινε στην Σμύρνη από το Περιστερί, παρά την ήττα από την Καρσίγιακα, δεν πέρασε απαρατήρητη. Προφανώς και ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης ζητάει περισσότερα από τους παίκτες του και σκέφτεται μόνο τη νίκη -αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία του- αλλά οι φίλαθλοι ήταν ικανοποιημένοι από αυτό που είδαν. 

Και όσοι βρέθηκαν στην ιστορική πόλη, στα παράλια της Μικράς Ασίας, για να δουν από κοντά του Πρίγκηπες της Δυτικής όχθης της Αττικής στο ματς της τρίτης αγωνιστικής (του δεύτερου γύρου) του Basketball Champions League, υποστήριξαν μέχρι τελευταίας... ρανίδας των φωνητικών τους χορδών με επευφημίες και τραγούδια τους αθλητές. 

Το Περιστέρι το ίδιο, ως οργανισμός και ως διοίκηση, δεν μπόρεσε παρά να συγκινηθεί από την συμπεριφορά του κόσμου και την επομένη, με μία από καρδιάς ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα θέλησε να τους... υποκλιθεί.  

«Για 40 λεπτά μαχητές! Τα έδωσαν όλα για ακόμα μια φορά οι Fentagin που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας στην Τουρκία! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Συνεχίζουμε όλοι μαζί για την Πόλη και την Φανέλα!», έγραψαν κάτω από ένα video που «ανέβασαν» on line και έδειξε τους παίκτες της ομάδας, μπρος στην κερκίδα με τους Έλληνες φιλάθλους να χειροκροτούν και να χειροκροτούνται... 

Η ανάρτηση των «κιτρινόμαυρων» για τον νεαρό φίλαθλο: «Ο Βαλάντης είναι ο Άρης»! (vid)
EUROCUP

13:02 - 08.02.2024

Η ανάρτηση των «κιτρινόμαυρων» για τον νεαρό φίλαθλο: «Ο Βαλάντης είναι ο Άρης»! (vid)

Ο Άρης αφού πανηγύρισε την σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη επί της Τρέντο, δεν ξέχασε ποιος «έδωσε ώθηση στην ομάδα» και με σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα παρουσίασε τον Νο 1 φαν της ομάδας, τον μικρό Βαλάντη!

Πλέον, το Περιστέρι έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης της FIBA αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, θα πρέπει να νικήσουν και τα τρία παιχνίδια που απομένουν: Καρσίγιακα (εντός), Χάποελ Ιερουσαλήμ (εκτός) και Τενερίφη (εντός). 

🔴 Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!