Πιτ Μάικλ για Ρούμπιο: «Μου έσωσε την καριέρα, τον Μάιο θα δείτε την επίδρασή του στην Μπαρτσελόνα»
i

©Euroleague Basketball

Πιτ Μάικλ για Ρούμπιο: «Μου έσωσε την καριέρα, τον Μάιο θα δείτε την επίδρασή του στην Μπαρτσελόνα»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 13:57 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 07.03.2024

Ο Πιτ Μάικλ, πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και συμπαίκτης με τον Ρίκι Ρούμπιο στο ξεκίνημα της καριέρας του Ισπανού, μίλησε για την σχέση του με τον γκαρντ των «μπλαουγκράνα» και την επιρροή που αναμένει να έχει φέτος στην ομάδα.

Ο Ρίκι Ρούμπιο πρόσφατα επέστρεψε στην ενεργό δράση και υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα μετά τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε. Με αφορμή την επιστροφή του Ισπανού στην Ευρώπη και την Μπαρτσελόνα, έκανε δηλώσεις ο Πιτ Μάικλ, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης ο Ρούμπιο στους «μπλαουγκράνα» και κατέκτησαν μαζί την Eurolegue το 2010.

Όσα δήλωσε για τον Ρούμπιο ο Μάικλ:

«Ήμουν στη χειρότερη στιγμή μου το 2013 και όταν μου τηλεφώνησε, μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Και από αυτή την αυτοπεποίθηση, έκανα επανεκκίνηση στην καριέρα μου, γιατί σε εκείνο το σημείο επρόκειτο να αποσυρθώ. Αλλά κατέληξα να παίζω άλλα τέσσερα χρόνια επειδή είχα ανθρώπους σαν τον Ρίκι... που νοιάζονταν για μένα και μου ανέβαζαν το ηθικό.

Νομίζω ότι τον Μάιο θα δείτε την επίδραση που έχει στην ομάδα του μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου. Είναι οι πιο σημαντικές περίοδοι του έτους, ο Απρίλιος, ο Μάιος και ο Ιούνιος. Και για να έχεις αυτή την εμπειρία που έχει, εννοώ ότι δεν υπάρχει τιμή σε δολάρια που μπορείς να βάλεις σε αυτό».

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται 12 πόντους μακριά από το... στέμμα του Σπανούλη - Οι δέκα πρώτοι σκόρερ όλων των εποχών (vids)
EUROLEAGUE

11:45 - 07.03.2024

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται 12 πόντους μακριά από το... στέμμα του Σπανούλη - Οι δέκα πρώτοι σκόρερ όλων των εποχών (vids)

Η 3η Μαρτίου 2024 είναι πιθανότατα η μέρα που ο Μάικ Τζέιμς θα αφήσει πίσω του τον Βασίλη Σπανούλη και ο Αμερικανός της Μονακό θα γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague. Μόνο που τον Kill Bill δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της σεζόν να τον έχει περάσει και ο Νάντο Ντε Κολό της Βιλερμπάν.

Ο Πιτ Μάικλ έχει περάσει και από την χώρα μας, έχοντας αγωνιστεί σε Περιστέρι (2003-04) και Μακεδονικό (2004-05) πριν κάνει το άλμα στην καριέρα του στην Ισπανία όπου αγωνίστηκε σε Μπρεογκάν, ΤΑΟΥ Κεράμικα (νυν Μπασκόνια), Μπαρτσελόνα και Μούρθια.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Πέμπτης