Πιτίνο, Διαμαντίδης και Καλαμπόκης τα είπαν στις ΗΠΑ (pic)

Πιτίνο, Διαμαντίδης και Καλαμπόκης τα είπαν στις ΗΠΑ (pic)

Μπασκετική συνάντηση με σπουδαίες προσωπικότητες είχαμε στις ΗΠΑ, με τον Πιτίνο, τον Διαμαντίδη και τον Καλαμπόκη να τα λένε, ανεβάζοντας και μια σχετική φωτογραφία στα social media.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Γιάννης Καλαμπόκης βρέθηκαν στις ΗΠΑ το προηγούμενο διάστημα, με τους δύο τους να ταξιδεύουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προκειμένου να δουν νεαρούς Έλληνες αθλητές της διασποράς στο πλαίσιο του προγράμματος «Greek Abroad», όμως, πέραν αυτών, είδαν και τον Ρικ Πιτίνο.

Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, όντας σύμβουλος σε θέματα ανάπτυξης, προσφέροντας την τεχνογνωσία από το NCAA και προτάσεις για τους τρόπους εφαρμογής της στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ, συναντήθηκε με τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Γιάννη Καλαμπόκη στη Νέα Υόρκη, με τους τρεις τους να παρακολουθούν μαζί προπονήσεις και να βρίσκουν το χρόνο και για ένα γεύμα.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά του Τζέιμς Πριστούρη στο όλο εγχείρημα της ΕΟΚ στις ΗΠΑ, καθώς βοήθησε σημαντικά σε πρακτικά θέματα προπονήσεων και συντονισμού.

Θυμίζουμε πως ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που κλιμάκιο της ΕΟΚ κάνει ένα ανάλογο ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς στόχος είναι να μην χαθεί κανένα ταλέντο, είτε εντός, είτε εκτός των τειχών.

Η σχετική ανάρτηση του Γιάννη Καλαλμπόκη με τους Ρικ Πιτίνο και Δημήτρη Διαμαντίδη: