Ο Πρίντεζης θυμήθηκε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι - Το story του στο instagram

Γιώργος Πρίντεζης

i

Γιώργος Πρίντεζης/ ©Intime

Ο Πρίντεζης θυμήθηκε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι - Το story του στο instagram

Ο Γιώργος Πρίντεζης το πρωί της Παρασκευής (5/5) έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που ήταν γεμάτο όμορφες αναμνήσεις.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι αρκετά ενεργός στα social media. Σχεδόν καθημερινά μοιράζεται κάτι δικό του με τους εκατομμύρια ακόλουθούς του. Το πρωί της Παρασκευής (5/5) ο πρώην εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έκανε ένα story στον προσωπικό το λογαριασμό στο instagram, που ήταν πλούσιο από όμορφες αναμνήσεις. 

Το ημερολόγιο έδειχνε 4 Μαΐου 2022. Ο Ολυμπιακός υποδεχόταν την Μονακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Game 5 της σειράς και τις δύο ομάδες στο 2-2. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε ξεκινήσει με νίκη στην έδρα της, οι Μονεγάσκοι έκαναν το μπρέικ στο Φάληρο, οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στο Μόντε Κάρλο και η δεύτερη νίκη της Μονακό στην έδρα της έφερε τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στο πέμπτο ματς. 

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς ο Ολυμπιακός κατάφερε να «λυγίσει» τη Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ με 94-88, κάνοντας το 3-2 και παίρνοντας την πρόκριση στο 11ο Final Four της ιστορίας του. Ακολούθησαν πανηγύρια και στα αποδυτήρια ο Γιώργος Πρίντεζης με τους Κώστα Σλούκα, Σάσα Βεζένκοφ, Κώστα Παπανικολάου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη είχαν τραβήξει μία φωτογραφία για να θυμούνται το φοβερό αυτό βράδυ. 

Τη φωτογραφία αυτή έκανε το πρωί της Παρασκευής (5/5) story ο Γιώργος Πρίντεζης, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ στην Πόλη, που με νίκη οι «ερυθρόλευκοι»... κλείνουν εισιτήρια για το Κάουνας

To story του Πρίντεζη: 

/printscreen

«Τρομερό. Μαγικό. Πολύ όμορφο το συναίσθημα. Πιστεύω το αξίζαμε. Ήταν μια χρονιά με διάρκεια. Δόξα τω Θεώ είχαμε την υγεία μας όλοι, το μεγαλύτερο διάστημα. Πολύ σημαντικό για την ομάδα, για τον κόσμο, για το ελληνικό μπάσκετ να βρισκόμαστε στο Final Four. 

Αν το βλέπεις σφαιρικά, τα χρόνια που προηγήθηκαν δεν ήταν τα καλύτερα. Το 2018 ήμασταν άτυχοι. Μετά είχαμε πρόβλημα, δεν παίζαμε στην Ελλάδα και δεν είχαμε ρυθμό. Η ομάδα πάντα θα υπάρχει, όσο οι πρόεδροι θα τη στηρίζουν και θα την ανανεώνουν. Η ομάδα με αυτόν τον κόσμο, με αυτή την ατμόσφαιρα, με αυτό το γήπεδο. Όπως έχει πει ο Μίλαν Τόμιτς, ο Ολυμπιακός δεν θα πεθάνει ποτέ. 

Αν θες την προσωπική μου γνώμη, πρέπει να πάμε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και να το ευχαριστηθούμε. Θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να τα δώσουμε όλα. Σήμερα υπήρχε πίεση, κακά τα ψέματα. Καταφέραμε όμως και την ξεπεράσαμε. Το σημαντικό όμως είναι να την ξεπεράσεις και να την κάνεις ένστικτο για να βάλεις μεγάλα καλάθια», είχε δηλώσει ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την πρόκριση στο Final 4 στο Βελιγράδι.