Το story του Πρίντεζη μετά το winner buzzer beater του Σλούκα

Γιώργος Πρίντεζης

i

Γιώργος Πρίντεζης/ ©Intime

Το story του Πρίντεζη μετά το winner buzzer beater του Σλούκα

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:24 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 10.05.2023

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετά το νικητήριο «τρίποντο» του Κώστα Σλούκα, που «ξέρανε» τη Φενέρμπαχτσε.

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, ο Ολυμπιακός κατάφερε να «σπάσει» κι αυτός με τη σειρά του την έδρα της Φενέρμπαχτσε (71-72) και να κάνει το 2-1 στη σειρά χάρη στο απίστευτο τρίποντο του Κώστα Σλούκα σε «νεκρό» χρόνο.

Ο 33χρονος γκαρντ, ο ηγέτης των Πειραιωτών, που καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν εξαιρετικός, ευστόχησε σε ένα τεράστιο τρίποντο στην εκπνοή και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Παράλληλα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απέκτησε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για τέταρτη φορά το βράδυ της Παρασκευής και ο Ολυμπιακός με νίκη παίρνει και το εισιτήριο για την πόλη της Λιθουανίας. Σε διαφορετική περίπτωση οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Μετά το απίστευτο buzzer beater του Κώστα Σλούκα, ο Γιώργος Πρίντεζης που δεν χάνει ματς της αγαπημένης του ομάδας, έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την τελευταία φάση της αναμέτρησης και τους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων». 

/printscreen

Ο Σλούκας που τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ζήτησε συγνώμη στο τέλος του ματς απ' τους φίλους την Φενέρ, μιας και αγωνίστηκε στην τούρκικη ομάδα μια πενταετία, σηκώνοντας και μια Euroleague το 2017 και μάλιστα στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Η Φενέρ είναι καλοδουλεμένη ομάδα. Παίζει σκληρή άμυνα, έχει τακτική. Σήμερα είχαμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση, όμως πήραμε ενέργεια από την άμυνα και από κάποια μεγάλα σουτ. Πρέπει να τελειώσουμε τη σειρά την Παρασκευή, Να ξεκουραστούμε, να δούμε τα λάθη μας που ήταν αρκετά και να τα βελτιώσουμε. Είναι ευκαιρία να παίξουμε ένα παιχνίδι για το F4. Οι μεγάλες ομάδες όπως είδατε αντιδρούν, αυτό κάναμε κι εμείς. Έχω βάλει αρκετά σουτ. Δεν ξέρω. Νομίζω ο κόσμος του Ολυμπιακού το χάρηκε. Ήταν και η συγκυρία των playoffs. Στεναχώρησα την παλιά μου ομάδα όμως ελάχιστα με ενδιαφέρει», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τη λήξη του ματς ο Κώστας Σλούκας