Ο Κάουαν φωνάζει παρών στην πρεμιέρα της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Προμηθέα

Άντονι Κάουαν τζούνιορ

Ο Κάουαν φωνάζει παρών στην πρεμιέρα της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Προμηθέα

Χρήστος Τσάλτας 19:25 - 28.09.2023

Ο Προμηθέας δεν έχει στη διάθεσή του τον Άντονι Κάουαν στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας, με τον Αμερικανό γκαρντ να κάνει τη δική του προετοιμασία για να είναι έτοιμος ενόψει της πρεμιέρας της Basket League, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από το ταξίδι του Προμηθέα στο Ισραήλ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει έναν... πονοκέφαλο να διαχειριστεί. Αυτός ακούει στο όνομα Άντονι Κάουαν τζούνιορ, με τον Αμερικανο πλέι μέικερ να επιστρέφει στην Πάτρα με τραυματισμό από τα δύο φιλικά στο Ισράηλ.

Πιο συγκεκριμένα, ταλαιπωρείται από τράβηγμα, το οποίο τον έχει κρατήσει εκτός δράσης στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας. Δεν αγωνόιστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης κόντρα στο Λαύριο, σε παιχνίδι που οι Προμηθείς επικράτησαν με 96-75, ενώ δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ούτε στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, την Παρασκευή (29/09), το οποίο θα είναι και το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του.

Άντονι Κάουαν τζούνιορ

Γύρω από την περίπτωσή του όμως δεν υπάρχει ανησυχία, ενόψει της πρεμιέρας της Basket League, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό γιατί ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής, στο PAOK Sports Arena. Η προετοιμασία του απόφοιτου του Μέριλαντ πηγαίνει πολύ καλά, λόγος για επιβάρυνση στην παρούσα φάση δεν υφίσταται και στο στρατόπεδο των Πατρινών περιμένουν η ομάδα να παρουσιαστεί πλήρης στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν 2023-24.

Συν τοις άλλοις, ο Προμηθέας ενισχύθηκε και με τον Κάμερον Ρέινολντς, ο οποίος έκανε -ανεπίσημο- ντεμπούτο με τη φανέλα του Προμηθέα στο φιλικό με το Λαύριο, έχοντας δύο προπονήσεις στα πόδια του με τους νέους συμπαίκτες του.