Η παρουσίαση του Παπαθεοδώρου και το μειωμένο μπάτζετ του Προμηθέα!
i

©InTime

Η παρουσίαση του Παπαθεοδώρου και το μειωμένο μπάτζετ του Προμηθέα!

Νίκος Καλαμπάκας 21:46 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 06.06.2023

Ο Προμηθέας παρουσιάζει την Τετάρτη (7/6, 12:00) τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ θα ξεδιπλωθεί και το πλάνο της νέας χρονιάς, όπου το μπάτζετ θα είναι μειωμένο

Το νέο προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου θα παρουσιάσει την Τετάρτη (7/6, 12:00) ο Προμηθέας στις εγκαταστάσεις του Promitheas Park.

Επίσημο: Στους Σανς ο Βόγκελ
NBA

21:30 - 06.06.2023

Επίσημο: Στους Σανς ο Βόγκελ

Οι Φοίνιξ Σανς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος παρουσιάζεται το βράδυ της Τρίτης (6/6, 22.00). Δείτε όσα θα πει στο livestreaming.

Η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας και ο προπονητής θα παρουσιάσουν το πλάνο και τους στόχους του Προμηθέα για την νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, οι διοικούντες του Συλλόγου έχουν αποφασίσει να προβούν σε μια σημαντική μείωση στο μπάτζετ, γεγονός που οδηγεί και στην αποχώρηση από το Eurocup και την παρουσία στο Basketball Champions League της FIBA.

Από το 1.2 εκατομμύρια ευρώ που ήταν το αγωνιστικό μπάτζετ της περσινής σεζόν, φέτος τα χρήματα που θα διατεθούν θα είναι κοντά στα 800.000 ευρώ. Μια μείωση σημαντική που εξηγεί και το γιατί οδηγήθηκαν οι Πατρινοί στην απόφαση να αφήσουν το Eurocup για να αγωνιστούν στο Basketball Champions League.

Στην απόφαση αυτή συμφώνησε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος καλείται να φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο με λιγότερα χρήματα από τα διαθέσιμα της προηγούμενης σεζόν.

Γι’ αυτό και ακόμη δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση, καθώς οι πρώτες κουβέντες που έγιναν με παίκτες δεν ευδοκίμησαν, διότι τα χρήματα ήταν λιγότερα από αυτά που περίμεναν οι παίκτες και επέλεξαν άλλες ομάδες.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του δουλεύουν ήδη πολύ σκληρά, ώστε και μέσα από τις όποιιες δυσκολίες παρουσιαστούν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές.