Προμηθέας: Σκέψεις για να παίξει στο BCL!
i

©InTime

Προμηθέας: Σκέψεις για να παίξει στο BCL!

Νίκος Καλαμπάκας 16:25 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 27.04.2023

Στον Προμηθέα σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση να αποχωρήσουν από το Eurocup και να παίξουν στο Basketball Champions League

Να αποχωρήσουν από το Eurocup και να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στο Basketball Champions League σκέφτονται σοβαρά στον Προμηθέα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Ραζνάτοβιτς: «Αν φέρνεις τον Αταμάν στην ομάδα έχεις φιλοδοξίες, προφανώς και ο Παναθηναϊκός θα είναι επιθετικός στην αγορά»
EUROLEAGUE

15:51 - 27.04.2023

Ραζνάτοβιτς: «Αν φέρνεις τον Αταμάν στην ομάδα έχεις φιλοδοξίες, προφανώς και ο Παναθηναϊκός θα είναι επιθετικός στην αγορά»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο ατζέντης του Εργκίν Αταμάν, μίλησε για τη συμφωνία του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ των Πρασίνων.

Στην Πάτρα θεωρούν ότι με την φετινή σεζόν έχουν ολοκληρώσει την παρουσία τους στην διοργάνωση, που είναι και αρκετά δαπανηρή και βλέπουν με καλό μάτι την συμμετοχή τους στο αναβαθμισμένο είναι η αλήθεια BCL.

Ακόμη δεν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για το θέμα, αλλά εκτιμάται πως για πρώτη φορά βλέπουν τόσο «ζεστά» το θέμα της αποχώρησης τους από το Eurocup, προκειμένου να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία μέσα από την διοργάνωση της FIBA.

Η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, αλλά και η θέση που θα καταλάβουν θα τους οδηγήσει στην τελική απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση τα πάντα θα εξαρτηθούν από το ύψος του προϋπολογισμού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του Προμηθέα μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν και σε συνεννόηση με τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο θα επιλέξει εάν θα παραμείνει στο Eurocup η θα μεταφερθεί στο Basketball Champions League.