Στην Ελλάδα ο Κούρουκς για τον Προμηθέα, έρχεται άμεσα και ο Τζόουνς

Άρτουρς Κούρουκς

Στην Ελλάδα ο Κούρουκς για τον Προμηθέα, έρχεται άμεσα και ο Τζόουνς

Χρήστος Τσάλτας 22:55 - 12.09.2023

Ο Άρτουρς Κούρουκς έφτασε στην Πάτρα για χάρη του Προμηθέα και αναμένεται να μπει άμεσα σε ρυθμό προπονήσεων, την ώρα που ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του περιμένουν προσέχω την άφιξη και του Τζαμάλ Τζόουνς.

Στον Προμηθέα όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία, με τους τελευταίους «απόντες» να φτάνουν στην Πάτρα για να πιάσουν και εκείνοι δουλειά μαζί με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. 

Ο Άρτουρς Κούρουκς έφτασε σήμερα στην Ελλάδα με πτήση από Ρίγα της Τρίτη (12/9). Ο Λετονός διεθνής δεν έκανε προπόνηση και λογικά δεν θα κάνει ούτε αύριο, για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά με την εύρεση σπιτιού, αλλά και να μπορέσει να πάρει μερικές ακόμα ανάσες μετά από ένα απαιτητικό Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Ο Ηλίας Παπαθεοδωρου τον περιμένει από Πέμπτη (14/9) να μπει σε προπονήσεις.

Ηλίας Παπαθεοδώρου @ Intime

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τζαμάλ Τζόουνς, οι άνθρωποι του Προμηθέα βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τον παίκτη, αναφορικά με την ημέρα άφιξής του και τον περιμένουν σύντομα στην Πάτρα.

Από εκεί και πέρα, στον Προμηθέα υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας την ίδια ώρα οι... κεραίες της ομάδας της Πάτρας είναι πάντα ανοιχτές για περαιτέρω ενίσχυση στη θέση «3».