Τελειώνει του Χρυσικόπουλου στον Προμηθέα

Λίνος Χρυσικόπουλος

i

@Intime

Τελειώνει του Χρυσικόπουλου στον Προμηθέα

Χρήστος Τσάλτας 13:15 - 06.08.2023

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Πάτρα, για λογαριασμό του Προμηθέα, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Έπειτα από μια σεζόν στη Ρόδο, με τη φανέλα του Κολοσσού, ο Λίνος Χρυσικόπουλος ετοιμάζεται για να μετακομίσει στην Πάτρα, για χάρη του Προμηθέα. Ο διεθνής φόργουορντ ετοιμάζεται να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ηλία Παπαθεοδώρου την ερχόμενη σεζόν, με τον Έλληνα κόουτς να εμπιστεύεται τον έμπειρο άσο για ακόμα μια σεζόν.

Οι Πατρινοί αναζητούσαν έναν παίκτη για να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό τους, αλλά και τη θέση 4, με το όνομα του Λίνου Χρυσικόπουλου να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Οι Προμηθείς προχώρησαν αρκετά την υποθεση τις τελευταίες μέρες, με τον Χρυσικόπουλο να βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το deal με τον Προμηθέα για τη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα πάρει κι αυτός το δρόμο για την Πάτρα, καθώς η μεταγραφή του στον Προμηθέα βρίσκεται στο τελικό στάδιο, με τους «πορτοκαλί» να ενισχύονται σημαντικά με δύο παίκτες που είναι διεθνείς με την Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν παίξει πάρα πολλά παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο και μπορούν να κάνουν τη διαφορά τόσο στην Basket League, όσο και στο BCL της νέας σεζόν.

Οι μεταγραφές ωστόσο δεν θα σταματήσουν εδώ για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς πλέον το βάρος πέφτει στην απόκτηση παίκτη από την ξένη αγορά που θα αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 και θα μπορεί να δώσει λύσεις με το μακρινό του σουτ, αλλά και θα σσυνεισφέρει στην άμυνα ΄όποτε του ζητηθεί. Για το λόγο αυτό στον Προμηθέα αναμένεται να φορτσάρουν τις επόμενες μέρες για την υπόθεση αυτή.