Ψηλά στη λίστα του Προμηθέα ο Λούκα Μπράικοβιτς

Ψηλά στη λίστα του Προμηθέα ο Λούκα Μπράικοβιτς

Χρήστος Τσάλτας 11:01 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 29.05.2024

Ο Προμηθέας υποχρεώθηκε σε ήττα-σοκ στο Game 3 της σειράς των playoffs από τον Άρη και στην Πάτρα καταστρώνουν το πλάνο της νέας σεζόν, με το όνομα του Λούκα Μπράικοβιτς να έχει ξεχωρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal.

Η σειρά του Προμηθέα κόντρα στον Άρη κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του Game 3 στο «Δ.Τόφαλος». Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για να φτάσουν στη νίκη, με τους Θεσσαλονικείς να χαμογελούν στο τέλος, χάρη στο μεγάλο σουτ του Βασίλη Τολιόπουλου στην εκπνοή του αγώνα.

Ο «Τολιό» πήρε επιθετικό ριμπάουντ μετά από δική του χαμένη βολή και χάρισε σπουδαία νίκη στην ομάδα του, με ένα απίστευτο τρίποντο. 87-88 έγραψε ο φωτεινός πίνακας και οι κίτρινοι έκλεισαν θέση για τα ημιτελικά, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα στην Πάτρα η σεζόν του Προμηθέα ολοκληρώνεται άδοξα, μιας και καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν οι Προμηθείς είχαν δείξει συνέπεια ομάδας που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Με το πέρας όμως της σεζόν ξεκινούν και τα πλάνα για την επόμενη. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, τα πλάνα έχουν ήδη τεθεί.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Sportal, ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Λούκα Μπράικοβιτς. Ο Αυστριακός σέντερ έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Κολοσσό Ρόδου, όντας το σημείο αναφοράς στην φροντ λάιν της ομάδας. Σε 28 παιχνίδια τη φετινή σεζόν ο απόφοιτος του Davidson μέτρησε 14 πόντους, 6,6 ριμπάουντ, 1 τάπα και 67,1% στα δίποντα, δέιχνοντας συνέπεια και σταθερότητα στο παιχνίδι του.

Αδιανόητο: Ηλικιωμένος φίλος του Προμηθέα κλώτσησε εν ψυχρώ τους παίκτες του Άρη που είχαν πέσει στο παρκέ και πανηγύριζαν! (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:29 - 23.05.2024

Αδιανόητο: Ηλικιωμένος φίλος του Προμηθέα κλώτσησε εν ψυχρώ τους παίκτες του Άρη που είχαν πέσει στο παρκέ και πανηγύριζαν! (vid)

Απίστευτο περιστατικό με ηλικιωμένο φίλαθλο του Προμηθέα που κλώτσησε τους παίκτες του Άρη που πανηγύριζαν το νικητήριο καλάθι του Βασίλη Τολιόπουλου, θα προβεί σε επίσημη καταγγελία η «κίτρινη» ΚΑΕ

Είναι παίκτης που διαθέτει εξαιρετική επαφή με το καλάθι, ενώ έχει τα ίδια -υψηλά- επίπεδα ενέργειας και στην άμυνα, όπου θα προσπαθήσει να ελέγξει όλα τα ριμπάουντ. Παράλληλα πρόκειται για έναν παίκτη που δεν θα κάνει περιττές προσπάθειες στο παιχνίδι του και αποτελεί λύση στα κρίσιμα σημεία. Άλλωστε ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που ο Κολοσσός Ρόδου βρέθηκε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Ο Προμηθέας της σεζόν 2024-25 θα έχει την ίδια φιλοσοφία με την ομάδα της σεζόν που ολοκληρώνεται, με τους Πατρινούς να μένουν πιστοί στο δόγμα τους, δίνοντας χώρο και χρόνο σε νεαρά παιδιά από το πρόγραμμα «Νους».

22:49 - 23.05.2024

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Ο Τολιόπουλος πέτυχε το buzzer-beater της χρονιάς και άφησε… άγαλμα τον Προμηθέα

Εκεί που ο Άρης έμοιαζε να έχει αποκλειστεί, ο Βασίλης Τολιόπουλος με ένα ασύλληπτο buzzer-beater υπέγραψε τη νίκη του Άρη και τον έστειλε στα ημιτελικά της Basket League, αφήνοντας... άγαλμα τον Προμηθέα.