Χωρίς... αύριο ο Προμηθέας κόντρα στην Μάλαγα - Πάει για την ισοφάριση στη σειρά των προημιτελικών
i

© fiba

Χωρίς... αύριο ο Προμηθέας κόντρα στην Μάλαγα - Πάει για την ισοφάριση στη σειρά των προημιτελικών

Γιώργος Γαβριλάκης 10:00 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 09.04.2024

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει (9/4, 19:30) την πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος Μάλαγα, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών στο Basketball Champions League και θέλει να νίκη για να συνεχίσει την πορεία του και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four στο τρίτο και τελευταίο ματς.

Από τα δεσμά της ήττας στην Ισπανία θέλει να ξεφύγει ο Προμηθέας και για να τα καταφέρει σκοπεύει να κάνει το βράδυ της Τρίτης (9/4, 19:30, Cosmote Sports 4) μία... τιτάνια προσπάθεια κόντρα στην Μάλαγα, ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά των προημιτελικών του Basketball Champions League και να οδηγήσει την κατάσταση στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι.

Οι Πατρινοί λοιπόν, υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» τον σύλλογο από την Ανδαλουσία, που το 2023 κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και αυτή τη στιγμή (στη σεζόν 2023-24) βρίσκεται στην κορυφή της Liga Endesa με ρεκόρ 23-5, δηλαδή την ίδια ακριβώς επίδοση με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η αποστολή είναι δύσκολη, αλλά ταλέντο, θέληση και όραμα υπάρχει.

Άλλωστε, όπως είπε και ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Προμηθέα, ο Χάντερ Χέιλ, «θέλουμε να κάνουμε το 1-1 νίκες για να ξαναπάμε στην Ισπανία», αλλά για να συμβεί αυτό απαιτείται «να είμαστε πολύ πιο μαχητικοί και συγκεντρωμένοι».

Μία μέρα μετά την ευρωπαϊκή κόντρα του Προμηθέας, στο... παιχνίδι μπαίνει και το Περιστέρι που επίσης βρίσκεται στα προημιτελικά του BCL και βιώνει μια παρόμοια συνθήκη. Διότι, όπως και ο Προμηθέας, έτσι και οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έχασαν στο πρώτο εκτός έδρας ματς της δικής τους σειράς με την Βόννη και την Τετάρτη (10/4) θα φιλοξενήσουν την γερμανική ομάδα στην Δυτική Όχθη της Αττικής.