«Πρόταση της Βενέτσια σε Μακσβίτις»

Κάζις Μακσβίτις

i

© 2023 EuroLeague Basketball

«Πρόταση της Βενέτσια σε Μακσβίτις»

Νίκος Καλαμπάκας 18:09 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 24.04.2024

Σε αναζήτηση προπονητή είναι η ιταλική Βενέτσια και σύμφωνα με δημοσίευμα στη Λιθουανία ο νούμερο ένα στόχος της είναι ο Κάζις Μακσβίτις!

Ενδιαφέρον της Βενέτσια για τον πρώην κόουτς της Ζάλγκιρις, Κάζις Μακσβίτις αποκαλύπτει site της Λιθουανίας.

Ο Κάζις Μακσβίτις είναι ένας από τους προπονητές που έχουν καθοδηγήσει ομάδες της Eurolegue και κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά.

Ο Λιθουανός κόουτς από την ημέρα που απολύθηκε από τη Ζάλγκιρις δεν έχει εργαστεί σε σύλλογο κι έχει εστιάσει στην εθνική ομάδα της χώρας του της οποίας ηγείται.

Ο Μακσβίτις στα 46 του χρόνια έχει καταφέρει να φτιάξει το όνομά του στην Ευρώπη και θεωρείται ένας προπονητής με κύρος και δυνατότητες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του 15min, ο ίδιος έχει ήδη δεχθεί προτάσεις από δύο ομάδες, ωστόσο τις έχει απορρίψει. Η Γαλατασαράι από την Τουρκία και η Γουλβς του Βίλνιους προσέγγισαν τον Λιθουανό προπονητή ωστόσο ο ίδιος δεν αποδέχθηκε καμία από τις δύο προτάσεις.

Πλέον στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνει και η Βενέτσια και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα της Ιταλίας, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλύψει ακόμα τις προθέσεις του.