Με Κολέ η Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
i

©InTime

Με Κολέ η Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Γιάννης Πάλλας 17:14 - 10.10.2023

Ο Βενσάν Κολέ θα οδηγήσει τους «μπλε» στην διεκδίκηση ενός μεταλλίου στο Παρίσι

Παρότι η Γαλλία καταποντίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 στις μακρινές Φιλιππίνες, ο Βενσάν Κολέ παραμένει στην άκρη του πάγκου της Εθνικής ομάδας! 

Οι «μπλε» αποκλείστηκαν από την φάση των ομίλων, αλλά αυτό δεν τους επηρέασε ούτε στο ελάχιστο, όσον αφορά το θέμα του προπονητή. Για την ακρίοβεια δεν τέθηκε καν ζήτημα.

Άλλωστε, η προσφορά του 60χρονου τεχνικού είναι πολύ μεγάλη στην Εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας και του δόθηκε μια ευκαιρία για να παλέψει για ένα μετάλλιο στο «σπίτι» του, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν στο Παρίσι.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Γαλλική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FFBB), την Τρίτη (10/10) ανακοινώθηκε η απόφαση της διοίκησης να πορευτεί στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024.

Ο Τι Τζέι Σταρκς στο Sportal: «Έκανα αυτό που περιμένει ο Απόλλων Πατρών από μένα, να κυριαρχώ στο παρκέ!»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

15:30 - 10.10.2023

Ο Τι Τζέι Σταρκς στο Sportal: «Έκανα αυτό που περιμένει ο Απόλλων Πατρών από μένα, να κυριαρχώ στο παρκέ!»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρεμιέρας του Απόλλωνα Πάτρας στην Basket League, ο Τι Τζέι Σταρκς, μίλησε στο Sportal για τη σημασία της νίκης, την εμφάνισή του, αλλά και τη νοοτροπία του στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα.

Με τον Βενσάν Κολέ και πιθανότατα όλα τα αστέρια τους οι «μπλε» θα παλέψουν για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.