Ράγκλαντ: «Το 100% για να φτάσουμε σε ακόμα μια νίκη»

Τζόε Ράγκλαντ

Ράγκλαντ: «Το 100% για να φτάσουμε σε ακόμα μια νίκη»

Sportal newsroom 18:03 - 17.11.2023

Σύνθημα... νίκης από τον Τζόε Ράγκλαντ, με τον πλέι μέικερ του Περιστερίου να μιλάει για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο (16/11, 17:15).

Το Περιστέρι βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, βαδίζοντας από νίκη σε νίκη. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θέλει να διατηρήσει τον καλό ρυθμό των τελευταίων αγώνων και κόντρα στο Λαύριο, όπου στόχος είναι η τέταρτη διαδοχική νίκη στη σεζόν, που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία αξιοποιώντας την έδρα τους. Ο Τζόε Ράγκλαντ για το λόγο αυτό στάθηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου, επισημαίνοντας πως άπαντες πρέπει να δώσουν το 100% για να γίνει η δουλειά.

Ο άσος του Περιστερίου μιλώντας για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League τόνισε: «Παίζουμε στο γήπεδο μας, είναι ένας σημαντικός αγώνας για μας, θέλουμε να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και ταυτόχρονα να προστατεύσουμε την έδρα μας. Είναι must win παιχνίδι για μας.

Το Λαύριο είναι μια καλή ομάδα, πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας. Διαθέτουν πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, έχουν πετύχει σημαντικές νίκες ως τώρα. Γι’ αυτό, εμείς πρέπει να μπούμε με απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, προκειμένου να προστατεύσουμε την έδρα μας και να φτάσουμε στη νίκη».