Ρασίντ Ουάλας για Τζόρνταν: «Τι τον κάνει GOAT;»

Ρασίντ Ουάλας για Τζόρνταν: «Τι τον κάνει GOAT;»

Ο Ρασίντ Ουάλας τοποθετήθηκε σχετικά με ποιος είναι ο GOAT στο μπασκετ, τονίζοντας πως δεν είναι ο Μαικλ Τζόρνταν ενώ παράλληλα είπε ποιον θεωρεί τον καλύτερο όλων των εποχών.

Η συζήτηση για το ποιός είναι ο «GOAT» στο μπασκετ είναι ένα θέμα που απ' ότι φαίνεται δε θα σταματήσει ποτέ να προβληματίζει τον μπασκετικό κόσμο. Αυτή τη φορά θέση πήρε ο Ρασίντ Ουάλας και αποκάλυψε τον δικό του «GOAT».

Ο παλαίμαχος σέντερ που στέφθηκε πρωταθλητής με τους Πίστονς το 2004 δήλωσε: «Τι τον κάνει GOAT; Είναι νούμερο ένα σε μία κατηγορία. Του το δίνω. Του βγάζω το καπέλο, 6-0 στους Τελικούς. Είναι εντυπωσιακό αυτό. Αν θες να πεις ότι ο Τζόρνταν είναι ο GOAT των σπουδαιότερων ανταγωνιστών που έπαιξαν το παιχνίδι, του το δίνω κι αυτό. Αλλά δεν είναι το νούμερο ένα σε κάποια κατηγορία σχετική με την επίθεση, δεν είναι το νούμερο ένα σε κάποια κατηγορία σχετική με την άμυνα. Πώς; Ποιος είναι καλύτερος από τον Καρίμ; Τι τους κάνει καλύτερους από τον Καρίμ; Για μένα, ήταν ο κορυφαίος όλων των εποχών. Ο άνθρωπος έχει αποσυρθεί εδώ και 30 χρόνια και τα νούμερά του είναι ακόμα εκεί».

Ο Ουάλας έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του NBA αλλά είναι κυρίως γνωστός για τις θητείες του στους Πίστονς και τους Τρέιλ Μπλέιζερς ενώ έχει αγωνιστεί 4 φορές στο All Star Game.

Όπως και να το δει κανείς, οι δηλώσεις του είναι άξιες αναφοράς καθώς ελάχιστοι αμφισβητούν τον Μάικλ Τζόρνταν που για τους περισσότερους παίκτες αλλά και φίλους του μπάσκετ είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης