«Ντόπες» από τους φίλους του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο στη Μαδρίτη (vid)

«Ντόπες» από τους φίλους του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο στη Μαδρίτη (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 20:21 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 29.02.2024

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού γέμισαν το τσάρτερ για τη Μαδρίτη και λίγο πριν την αναμέτρηση ανάμεσα στους Πράσινους και τη Ρεάλ (21:45) μαζεύτηκαν στην είσοδο του ξενοδοχείου της αποστολής, αποθεώνοντας τους παίκτες κατά την άφιξή τους για το γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει για ακόμα μια φορά τους φιλάθλους του στο πλευρό του, με τους φίλους των Πρασίνων να γεμίζουν το τσάρτερ για την Μαδρίτη. Μάλιστα, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για το γήπεδο από το ξενοδοχείο, τους περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη.

Δεκάδες φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στην είσοδο του ξενοδοχείου. αποθεώνοντας τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν και φυσικά τον Τούρκο προπονητή και τραγουδώντας συνθήματα για να «ανεβάσουν» την ψυχολογία των Πρασίνων, λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός, όπως συμβαίνει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του το τελευταίο διάστημα στην Euroleague, θα έχει εκατοντάδες φιλάθλους στο πλευρό του, με περίπου 200 φιλάθλους να αναμένεται να βρεθούν στην εξέδρες του κλειστού της Ρεάλ, προκειμένου να στηρίξουν (και εκεί) τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του, οι οποίοι έχουν μια πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι στην πρωτοπόρο της φετινής Euroleague.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Εργκίν Αταμάν να πρέπει να διαχειριστεί τις δύο αυτές απουσίες, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης για την μέχρι τώρα σεζόν.

Αταμάν: «Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν με τη Ρεάλ, πρέπει να παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ»
EUROLEAGUE

19:25 - 28.02.2024

Αταμάν: «Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν με τη Ρεάλ, πρέπει να παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ»

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως το παίχνιδι του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι από τα «must win» της 8άδας αγώνων που απομένουν στην EuroLeague, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

🔴Sportal Euroleague Show με Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης