Ο Παπαπέτρου μπήκε στο παρκέ για να χωρίσει και προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα

Ο Παπαπέτρου μπήκε στο παρκέ για να χωρίσει και προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα

Sportal newsroom 00:40 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 28.04.2023

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου φαίνεται πως δε θα κινδυνεύσει με τιμωρία, αφού μπήκε να χωρίσει, σε αντίθεση με πολλούς συμπαίκτες του.

Αδιανόητο όσο και πρωτοφανές ξύλο στη Μαδρίτη. Στο 38' του αγώνα της Ρεάλ με την Παρτιζάν και μετά από μια αψιμαχία των Πάντερ και Γιουλ, επικράτησε... πανδαιμόνιο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν να παίζουν ξύλο, όλοι από τους πάγκους μπήκαν μέσα και ο κόσμος παρακολουθούσε σοκαρισμένος όλα όσα συνέβαιναν στο παρκέ στο Game 2 των Playoffs της Euroleague.

Γιατί δεν τελείωσε το Ρεαλ - Παρτιζαν: Αποβλήθηκαν 23 από τους 24 παίκτες!
EUROLEAGUE

00:19 - 28.04.2023

Γιατί δεν τελείωσε το Ρεαλ - Παρτιζαν: Αποβλήθηκαν 23 από τους 24 παίκτες!

Τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν στη Μαδρίτη και στον αγώνα της Ρεάλ με την Παρτίζαν, ανάγκασαν τους διαιτητές της αναμέτρησης να διακόψουν τον αγώνα, αφού οι μοναδικοί παίκτες που καταγράφηκε ότι δε συμμετείχαν στα επεισόδια ήταν ο Πουαριέ!

Ο Γιαμπουσέλε με κίνηση... WWE έριξε στο παρκέ τον Έξουμ και ήταν εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να «επιστρατευτεί» η κοπέλα του που μπήκε στο γήπεδο προκειμένου να τον τραβήξει προς τα αποδυτήρια και να τον ηρεμήσει.

Μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό υπήρχε φυσικά και ένας Έλληνας, που δεν είναι άλλος από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Όπως φαίνεται από τα βίντεο που κυκλοφορούν, ο Έλληνας διεθνής δεν έλαβε μέρος στο ξύλο και μπήκε στο παρκέ προκειμένου να χωρίσει τους παίκτες των δύο ομάδων. Προσπαθώντας να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα.

Η κίνηση του Παπαπέτρου είναι πολύ πιθανό να τον γλιτώσει από μεγάλη τιμωρία. Οι διαιτητές αναμένεται να δουν όλο το βίντεο για να γράψουν το φύλλο αγώνα. Όσοι έλαβαν μέρος και έπαιξαν ξύλο απειλούνται με βαριά τιμωρία, όσοι μπήκαν στο παρκέ για να χωρίσουν ναι μεν αποβλήθηκαν γιατί δεν επιτρέπεται η είσοδος στο παρκέ, πλην όμως ίσως έχουν μια μικρότερη ποινή. Και μέσα σε αυτούς ο Παπαπέτρου.