Η μεγάλη επιστροφή: Ο Ρίκι Ρούμπιο πάτησε πάλι παρκέ με την Μπαρτσελόνα (vid)

Ρίκι Ρούμπιο

Η μεγάλη επιστροφή: Ο Ρίκι Ρούμπιο πάτησε πάλι παρκέ με την Μπαρτσελόνα (vid)

Sportal newsroom 16:30 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 30.01.2024

Ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε στα παρκέ, αφήνοντας στο παρελθόν τους τελευταίους δύσκολους μήνες, με τον Ισπανό πλέι μέικερ να παίρνει μέρος στο πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ρίκι Ρούμπιο άφησε πίσω τα προβλήματα ψυχικής υγείας που τον ταλαιπώρησαν τους τελευταίους μήνες και πλέον κάνει νέο ξεκίνημα. Ο Ισπανός γκαρντ ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα και αυτό έγινε πραγματικότητα το μεσημέρι Τρίτης (30/01).

Τα προβλήματα ψυχικής υγείας που τον ταλαιπώρησαν ήταν και ο λόγος που έβαλε τέλος στην καριέρα του στο ΝΒΑ, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαι σε ισχύ με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και ήταν σημαντικό στέλεχος στο πλάνο του Τζέι Μπι Μπίκερσταφ.

Από το περασμένο καλοκαίρι έως και σήμερα ο έμπειρος άσος επικεντρώθηκε στα προβλήματα ψυχικής υγείας και λίγο πριν «φύγει» ο Ιανουάριος πήρε την απόφαση να δοκιμάσει και πάλι τις δυνάμεις του στα παρκέ, αυτή τη φορά σε ένα περιβάλλον αρκετά γνώριμο και οικείο για τον ίδιο, καθώς στην Μπαρτσελόνα κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του και να γίνει ένας γκαρντ τοπ επιπέδου.

Πάρτε μια γεύση από την προπόνηση του Ισπανού γκαρντ με τους Μπλαουγκράνα.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης