Ρίβερς: «Κοντά στην επιστροφή τους Γιάννης και Λίλαρντ»

Ντοκ Ρίβερς

i

© Twitter

Ρίβερς: «Κοντά στην επιστροφή τους Γιάννης και Λίλαρντ»

Νίκος Καλαμπάκας 09:41 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 03:42 - 14.05.2024

Οι Μπακς είναι πιθανό να έχουν τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν τη σειρά τους με τους Πέισερς.

Για την κατάσταση των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ μίλησε ο προπονητής τους στους Μιλγουόκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς.

Οι Μπακς που έχουν φέρει τη σειρά με τους Πέισερς στο 3-2, θέλουν να ισοφαρίσουν τα ξημερώματα της Παρασκευής 3/5. Σε αυτή τους την προσπάθεια ίσως έχουν και τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο πρώτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στη σειρά μέχρι στιγμής και η απουσία του είναι εμφανής στα ματς. Ο Λίλαρντ από την πλευρά του αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο, όμως αισθάνεται καλύτερα και δεν αποκλείεται να τεθεί στη διάθεση του κόουτς Ρίβερς.

Ο τελευταίος, στις δηλώσεις του είπε για τους παίκτες του ότι «Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους», γεγονός που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για τη συμμετοχή τους στο 6ο ματς της σειράς, το οποίο το Μιλγουόκι πρέπει να πάρει προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για την πρόκριση.