Ο Ντοκ Ρίβερς αμφιβάλει για την άμεση επιστροφή του Αντετοκούνμπο - Διπλό και ανυπέρβλητο το πρόβλημα για τους Μπακς!
i

© photo by Kelsey Grant / Getty Images / Ideal Images

Ο Ντοκ Ρίβερς αμφιβάλει για την άμεση επιστροφή του Αντετοκούνμπο - Διπλό και ανυπέρβλητο το πρόβλημα για τους Μπακς!

Γιώργος Γαβριλάκης 23:04 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:08 - 27.04.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όπως ενημέρωσε ο προπονητής του Ντοκ Ρίβερς «προπονείται, προσπαθεί σκληρά να επιστρέψει νωρίς, αλλά αμφιβάλω ότι θα προλάβει το Game 4. Οι Μπακς βρίσκονται πίσω με 2-1 νίκες από τους Ιντιάνα Πέισερς και... κινδυνεύουν!

Το γεγονός ότι προπονείται εντατικά, αποτελεί θετική εξέλιξη. Πριν από δύο εικοσιτετράωρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπορούσε ούτε καν να περπατήσει χωρίς να τον ενοχλεί η τραυματισμένη του γάμπα, αλλά τώρα, σύμφωνα με τον προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς «προπονείται και μάλιστα πολύ σκληρά».

Προσπαθεί να επανέλθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ειδικά από τη στιγμή που τα Ελάφια βρίσκονται πίσω με 2-1 νίκες (η πρόκριση κρίνεται στις τέσσερις) και οι Πέισερς παίζουν το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι τους τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/4, 02:00).

Θεωρητικά υπάρχει λίγο χρόνος διαθέσιμος για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση του Αντετοκούνμπο, αλλά πρακτικά «αμφιβάλω πως θα προλάβει το τέταρτο παιχνίδι», κατέληξε ο Ρίβερς.

Περιμένουν όλοι στο Μιλγουόκι με αγωνία για το τι θα γίνει, ενώ έχει προκύψει και ένα δεύτερο πολύ σοβαρό θέμα. Αυτό που έχει να κάνει με τον αχίλλειο τένοντα του Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο 34χρονος σούπερ σταρ, που ειδικά λόγω της απουσίας του Greek Freak είναι απαραίτητος για την επιβίωση των Ελαφιών, χτύπησε στην δεύτερη ήττα από την Ιντιάνα και εδώ και μερικές ώρες περπατάει με τη βοήθεια προστατευτικής μπότας.

Είναι επίσης εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 4, πράγμα που σημαίνει ότι οι Μιλγουόκι Μπακς χωρίς τους δύο, θα χρειαστούν μερικά μικρά και διαδοχικά... θαύματα για να καταφέρουν να καταβάλουν την αντίσταση της ομάδας που διαχειρίζεται ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος έχει στο πλευρό του και σε πολύ καλή κατάσταση τον Πασκάλ Σιάκαμ και τον Μάιλς Τέρνερ.

Οι Μάτζικ «έπνιξαν» τους Καβαλίερς και με πρωταγωνιστή τον Φραντζ Βάγκνερ ισοφάρισαν σε 2-2 (vids)
NBA

22:31 - 27.04.2024

Οι Μάτζικ «έπνιξαν» τους Καβαλίερς και με πρωταγωνιστή τον Φραντζ Βάγκνερ ισοφάρισαν σε 2-2 (vids)

Στο Ορλάντο η σειρά... ισορρόπησε. Μετά την δύο ήττες στο Κλίβελαντ οι Μάτζικ επέστρεψαν για τα καλά, αρχικά μείωσαν και πλέον έκαναν το 2-2. Με άμυνα για σεμινάριο στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Φρανζ Βάγκνερ να κάνει πάταγο διέλυσαν τους Καβαλίερς με 112-89.

Οι Ινδιάνοι παίζουν εδώ και πολλούς μήνες χωρίς ένας από τους παραγωγικούς του επιθετικούς, τον Μπενεντίκτ Μαθουρίν, αλλά αυτή η απώλεια δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτές των Μιλγουόκι Μπακς που το πιθανότερο είναι να εμφανιστούν στον επόμενο αγώνα χωρίς ένα από τα καλύτερα δίδυμα σε ολόκληρο το ΝΒΑ.