Συμφώνησαν για τη λύση της συνεργασίας τους Ρούμπιο και Κλίβελαντ Καβαλίερς

Ρίκι Ρούμπιο

i

FIBA

Συμφώνησαν για τη λύση της συνεργασίας τους Ρούμπιο και Κλίβελαντ Καβαλίερς

Γιάννης Πάλλας 18:39 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:39 - 04.01.2024

Τέλος το ΝΒΑ για τον Ρίκι Ρούμπιο, καθώς συμφώνησε με τους Καβαλίερς για να αφήσει τον «μαγικό κόσμο» και να επιστρέψει στην Ισπανία

Σε συμφωνία με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς προχώρησε ο Ρίκι Ρούμπιο, ολοκληρώνοντας την 12ετή καριέρα του στο ΝΒΑ! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του έγκυρου αναλυτή Έιντριαν Βοϊναρόφσκι στο ESPN οι δυο πλευρές συμφώνησαν στο οικονομικό.

Ο Ισπανός γκαρντ θα έπαιρνε 6.1 εκατομμύρια δολάρια για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και 6.4 εκατομμύρια για τη σεζόν 2024-25, όμως από το καλοκαίρι απομακρύνθηκε από το μπάσκετ για λόγους ψυχικής υγείας.

Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο 33χρονος άσος θα ολοκληρώσει με αυτό τον τρόπο την καριέρα του στο μπάσκετ ή θα επιστρέψει στην πατρίδα του την Ισπανία για να πει εκεί το «αντίο».

Η προηγούμενη φορά που ο Αταμάν είπε ότι θα πάρει την Ευρωλίγκα και τελικά την πήρε!
EUROLEAGUE

17:52 - 04.01.2024

Η προηγούμενη φορά που ο Αταμάν είπε ότι θα πάρει την Ευρωλίγκα και τελικά την πήρε!

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε μια δήλωση που προκάλεσε συζητήσεις, με το πέρας του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μπασκόνια, στη Βιτόρια, ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε μια τέτοια δήλωση, καθώς στο παρελθόν είχε προβεί σε ανάλογη κίνηση, με μεγάλη επιτυχία.

Πέρσι, ο Ρίκι Ρούμπιο έπαιξε σε 33 παιχνίδια, ενώ στα μέσα της σεζόν εντάχθηκε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς έχοντας 5,2 πόντους μέσο όρο και 3,5 ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του στο ΝΒΑ έχει κατά μέσο όρο 10,8 πόντους και 7,4 ασίστ σε 698 παιχνίδια με τις φανέλες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Γιούτα Τζαζ, Φοίνιξ Σανς και Κλίβελαντ Καβαλίερς.