Ο Μάικ Μπράουν δεν έχει σκοπό να δώσει άμεσα χρόνο στον Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

i

©printscreen

Ο Μάικ Μπράουν δεν έχει σκοπό να δώσει άμεσα χρόνο στον Βεζένκοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:12 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 25.03.2024

Ο Μάικ Μπράουν μίλησε για τον Σάσα Βεζένκοφ και φαίνεται πως... δεν έχει σκοπό να τον βάλει σύντομα να παίξει με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Μάικ Μπράουν μιλώντας για τον Σάσα Βεζένκοφ, άφησε να εννοηθεί πως δεν έχει σκοπό να δώσει άμεσα χρόνο στον πρώην MVP της Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι εκτός με πρόβλημα στο πόδι, ενώ δεν έχει πατήσει παρκέ από τις 10/2, με τον Μάικ Μπράουν, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του, να μην έχει στα πλάνα του άμεσα να δώσει χρόνο στον Βούλγαρο σταρ.

Ο έμπειρος κόουτς των Κινγκς, Μάικ Μπράουν, απάντησε σε ερώτηση της «Mundo Deportivo» για τον Σάσα Βεζένκοφ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τους Ράπτορς και αυτά που είπε δεν μοιάζουν πολύ ενθαρυντικά για τον 28χρονο φόργουορντ...

«Παίζουμε πολύ καλά αυτή τη στιγμή, απλά δεν πρόκειται να βγάλω κάποιον παίκτης για να βάλω κάποιον άλλον, Θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα του δοθεί όπως έκανε και ο Κίον Έλις. Κάθε φορά που τον χρησιμοποιούσαμε, δούλευε σκληρά και τώρα είναι βασικός», είπε ο Μάικ Μπράουν σε ερώτηση για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πριν από τον τραυματισμό του ο οποίος τον έχει κρατήσει σχεδόν δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, αγωνίστηκε σε 35 ματς του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 5.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 38% στα τρίποντα ανά 12:06 λεπτά συμμετοχής.