Ο Σατοράνσκι… καλωδιώθηκε και έστειλε μήνυμα στον κόσμο ενόψει Ολυμπιακού (vid)

Τόμας Σατοράνσκι

Ο Σατοράνσκι… καλωδιώθηκε και έστειλε μήνυμα στον κόσμο ενόψει Ολυμπιακού (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:05 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 19.05.2024

Ο Τόμας Σατοράνσκι φόρεσε μικρόφωνο στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Γκραν Κανάρια, με το μήνυμά του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (8/5) να ακούγεται δυνατά και καθαρά.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε την Γκραν Κανάρια για τη Liga Endesa και η ACB τοποθέτησε μικρόφωνο στον Τόμας Σατοράνσκι, με τα όσα είπε ή άκουσε ο Τσέχος κατά την διάρκεια να καταγράφονται και να ακούγονται.

Η «συγγνώμη» στον Λαπροβίτολα για το καθυστερημένο μαρκάρισμα σε μια φάση, το «παίζουμε χάλια» στον Γιοκουμπάιτις, το «δώσε επιτέλους μια τεχνική ποινή» στον διαιτητή, το «σήκω πάνω» στον Πάρκερ, τα ξεσπάσματα μετά από τα κρίσιμα καλάθια και πολλά ακόμα ακούστηκαν, όπως και το μήνυμα του Τσέχου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα Playoffs της Euroleague.

Στο φινάλε, κατά το χειροκρότημα του κόσμου, ο Τόμας Σατοράνσκι φώναξε «Πάμε, πάμε! Την Τετάρτη, την Τετάρτη!» και έκανε τη σχετική κίνηση με το χέρι του δείχνοντας στους φίλους των Καταλανών να βρεθούν και πάλι στις εξέδρες για να γεμίσουν το Palau Blaugrana στο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό (8/5, 22:00).

Θυμίζουμε πως η σειρά είναι στο 2-2, με τον νικητή του Game 5 να είναι εκείνος που θα προκριθεί στο Final 4 του Βερολίνου.