Σερέλης: «Το τριήμερο εθνικό πένθος δεν είναι αρκετό»

Χρήστος Σερέλης

i

© Intime

Σερέλης: «Το τριήμερο εθνικό πένθος δεν είναι αρκετό»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:14 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 05.03.2023

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσας, στεκόμενος για ακόμα μια φορά στην μεγάλη τραγωδία των Τεμπών.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Καρδίτσα, με τον Χρήστο Σερέλη όμως να στέκεται στις νωπές μνήμες από τη τραγωδία στα Τέμπη.

Επιπλέον, ο κόουτς του Παναθηναϊκού μίλησε και για την εμφάνιση των νεαρών παικτών, αλλά και για τους τραυματίες.

Τσίκληρας στο Sportal: «Ο κόσμος ήθελε να στείλει ένα μήνυμα για τα Τέμπη, θα δούμε αν έφτασε και στον προορισμό του»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:05 - 04.03.2023

Τσίκληρας στο Sportal: «Ο κόσμος ήθελε να στείλει ένα μήνυμα για τα Τέμπη, θα δούμε αν έφτασε και στον προορισμό του»

Ο Άγγελος Τσίκληρας μίλησε στο Sportal για τα όσα συνέβησαν στη Νίκαια με το πανό για τα Τέμπη στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και για την σεζόν του Ιωνικού συνολικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Για άλλη μια φορά, παρόλο που παίξαμε είναι νωπές οι μνήμες από το δυστύχημα στα Τέμπη. Είναι δύσκολο για τις οικογένειες και τις συμπονούμε. Άτοπο ό,τι και να πούμε για το μπάσκετ.

Είχαν καλές και κακές στιγμές τα νέα παιδιά που μπήκαν. Μοναδικός τρόπος βελτίωσης είναι η σκληρή δουλειά και η προπόνηση.

Έχουμε προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν μέσα στο παιχνίδι. Και ο Ουίλιαμς και ο Ουόλτερς έχουν πρόβλημα στο γόνατο. Ο πρώτος έμεινε εκτός από νωρίς, ο δεύτερος προσπάθησε να μπει στο δεύτερο ημίχρονο».

Στη συνέχεια, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ανέφερε:

«Καταρχάς οι ώρες που περνάμε είναι δύσκολες και το τριήμερο εθνικό πένθος δεν είναι αρκετό για να βοηθήσουμε τις οικογένειες των θυμάτων. Η ομάδα έχει καταλάβει τη νοοτροπία που θέλουμε να έχει και αυτό είναι που θέλουμε να φτιάξουμε πρώτα και μετά να δούμε τα άλλα».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Φαίνεται να μην είναι σοβαρά. Ίσως και τη Δευτέρα να μπορούν να κάνουν προπόνηση. Ξεκινήσαμε με 11 παίκτες και μείναμε με 9. Έχουμε και ένα πολύτιμο δύσκολο και επιβαρυμένο πρόγραμμα στον Μάρτιο και δεν θέλουμε άλλον τραυματισμό».

Tags: