Σκότι Ουίλμπεκιν στο Sportal: «Κάναμε λάθη κόντρα στον Ολυμπιακό - Πάμε για την πρόκριση στο Final Four»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:00 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 13.04.2024

O Σκότι Ουίλμπεκιν της Φενέρμπαχτσε εξήγησε στην κάμερα του Sportal τους λόγους της ήττας κόντρα στον Ολυμπιακό και δήλωσε πως «η Μονακό είναι ταλαντούχα ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε στα Playoffs.

Εν πολλοίς το επιθετικό παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε καθορίζεται από τον Σκότι Ουίλμπεκιν. Βέβαια, ο Αμερικανός γκαρντ, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Euroleague και στην ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ δεν ήταν αποτελεσματικός.

Τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός με μειονέκτημα έδρας στα playοffs της Euroleague
EUROLEAGUE

23:51 - 12.04.2024

Τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός με μειονέκτημα έδρας στα playοffs της Euroleague

Ο Ολυμπιακός έχει συμμετάσχει έξι φορές σε playoffs της Euroleague με μειονέκτημα έδρας. Δείτε τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι ερυθρόλευκοι όταν πρέπει να πάρουν εκτός έδρας νίκη προκειμένου να συμμετάσχουν σε Final 4.

Μάλιστα, ο ίδιος στην κάμερα του Sportal εξήγησε πως «συνολικά κάναμε λάθη, ειδικά στην άμυνα και δεν τα καταφέραμε». Πιο ειδικά παραδέχθηκε πως «έκανα λάθη και αστόχησε σε κρίσιμα σουτ. Ειδικά στο τρίποντο στα τελευταία λεπτά».

Ολοκλήρωσε την παρουσία του με 12 πόντους και 3/10 σουτ εκ των οποίων τα 3/9 ήταν τρίποντα. Αφήνει βέβαια πίσω του, αυτός και οι συμπαίκτες του, την συγκεκριμένη αναμέτρηση και πλέον σκέφτονται μόνο το Μονακό, που θα την αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας στην post season.

«Πρόκειται για μία ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες, ειδικά στην επίθεση, αλλά είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και για την πρόκριση στο Final Four», πρόσθεσε. Επίσης προσπάθησε να θυμηθεί την παρουσία του στην Ελλαδα με την ΑΕΚ (2015) και «παρά το γεγονός ότι έχει περάσει καιρός, θυμάμαι πως πέρασα πολύ ωραία στη χώρα σας».

Πάντως, παρά τις φήμες περί μεταγραφής του αρκετά καλοκαίρι σε ελληνικό σύλλογο (για δεύτερη φορά), ο Ουίλμπεκιν ξεκαθάρισε πως «ποτέ δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο».

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 84 - 81 : Ο Κάνααν... όπλισε και ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπάρτσα