Σλούκας: «Χρειαζόμαστε ένα κλικ ώστε από καλή ομάδα, να γίνουμε πρωταθληματική ομάδα»!
i

©InTime

Σλούκας: «Χρειαζόμαστε ένα κλικ ώστε από καλή ομάδα, να γίνουμε πρωταθληματική ομάδα»!

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:41 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:42 - 09.03.2024

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο ηγέτης του Παναθηναϊκού AKTOR στη νίκη επί της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ

Στην εμπιστοσύνη των συμπαικτών του προς το πρόσωπο του στάθηκε ο Κώστας Σλούκας μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Ο έμπειρος γκαρντ ρωτήθηκε ακόμη για το αν νιώθει ηγέτης της ομάδας, ενώ εξήγησε και την απόσταση που χωρίζει τους «πράσινους» από το να γίνουν πρωταθληματική ομάδα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας:

Για το γεγονός πως ο Τζέριαν Γκραντ έκανε ρεκόρ καριέρας ενώ εκείνος ξεπέρασε τους 3.500 πόντους στην Ευρωλίγκα: «Αρχικά να πω στον Γκραντ συγχαρητήρια. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και το αξίζει, δουλεύει καθημερινά. Για μένα προσπαθώ τα 15 χρόνια που παίζω στο ψηλότερο επίπεδο να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο μας με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για το αν αισθάνεται αυτό που έλεγε ο κόσμος ότι η ομάδα είναι άλλη χωρίς τον ίδιο και άλλη με αυτόν: «Είμαι χαρούμενος για αυτό αν το λένε. Κοιτάω να κάνω ότι και τα προηγούμενα χρόνια. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Και εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Για τον αν νιώθει ηγέτης του Παναθηναϊκού AKTOR: «Πρώτα απ' ολα είμαι ο μεγαλύτερος, πρέπει να το σημειώσω αυτό. Όπως είπα και πριν οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται, έχω πάει πολλές φορές μέχρι το τέλος του δρόμου, στο Final-4. Χρειαζόμαστε ένα μικρό κλικ ώστε από μια καλή ομάδα, να γίνουμε πρωταθληματική ομάδα».