Σοκ με Σενγκούν: Χτύπησε στο πόδι και έφυγε από το παρκέ με καροτσάκι

Σοκ με Σενγκούν: Χτύπησε στο πόδι και έφυγε από το παρκέ με καροτσάκι

Χρήστος Τσάλτας 09:27 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 11.03.2024

Οι Χιούστον Ρόκετς αγωνιούν για την κατάσταση του Αλπερέν Σενγκούν, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς και έφυγε από το παρκέ με αναπηρικό καροτσάκι.

Στο Golden 1 Center, του Σακραμέντο, οι Χιούστον Ρόκετς κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη, που τους κρατάει... ζωντανούς στο κυνήγι του Play-In. Ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό ουδείς το χάρηκε στο Τέξας, λόγω του Αλπερέν Σενγκούν.

Ο Τούρκος σέντερ της ομάδας του Ίμε Ουντόκα προσπάθησε να ανακόψει την προσπάθεια του Ντομάντας Σαμπόνις, για λέι απ, με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο παρκέ και από τις πρώτες αντιδράσεις του να δείχνει πως πονούσε πολύ.

Αμέσως το ιατρικό επιτελείο, τόσο των Ρόκετς, όσο και των Κινγκς έπεσε... πάνω του, με τον Σενγκούν να σηκώνεται μετά από λίγο, αλλά να φεύγει από το παρκέ με αναπηρικό καροτσάκι. Κάτι, που όπως είναι φυσικό, σόκαρε άπαντες, με τον εκρηκτικό άσο να κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Κι όλα αυτά σε μια πολύ καλή στιγμή για τον ίδιο, καθώς είχε ήδη πάρει τον ρόλο του ηγέτη, στην ομάδα του Τέξας, στα χέρια του και έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, με αποκορύφωμα τους 45 πόντους που είχε πετύχει απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς, του Βίκτορ Ουεμπανιαμά.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού του Τούρκου σέντερ των Ρόκετς: