Sold out η πτήση του Παναθηναϊκού για Βερολίνο - Με 110 φίλους τους οι πράσινοι στη Γερμανία

Sold out η πτήση του Παναθηναϊκού για Βερολίνο

i

Panathinaikos BC

Sold out η πτήση του Παναθηναϊκού για Βερολίνο - Με 110 φίλους τους οι πράσινοι στη Γερμανία

Ηλίας Λαλιώτης 18:11 - 17.10.2023

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out στην πτήση που θα μεταφέρει την ομάδα στο Βερολίνο τον Νοέμβριο. Με 110 οπαδούς του θα μεταβεί στη Γερμανία η ελληνική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στις 10 Νοεμβρίου στο Bερολίνο προκειμένου να αντιμετωπίσει την Άλμπα και η πράσινη ΚΑΕ σε αυτή της την προσπάθεια θα έχει τη στήριξη του κόσμου της.

Οι «πράσινοι» μετά τη Βαρκελώνη, ανακοίνωσαν ένα ακόμα sold out στο τσάρτερ τους, αφού οι φίλοι της ομάδας εξάντλησαν τα εισιτήρια που τους διαθέτει η ΚΑΕ προκειμένου να ταξιδέψουν με το τσάρτερ της αποστολής.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μάλιστα είχε ανακοινώσει ένα ακόμα sold out στο τσάρτερ της, αφού όπως έχει γίνει γνωστό η πτήση για Βαρκελώνη θα είναι επίσης γεμάτη για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τους Καταλανούς που θα διεξαχθεί στις 3/11 στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

Με Σλούκα, αλλά χωρίς Παπαπέτρου κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός
EUROLEAGUE

09:36 - 16.10.2023

Με Σλούκα, αλλά χωρίς Παπαπέτρου κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (17/10), με τον Εργκίν Αταμάν να έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, την ώρα που ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα μείνει εκτός δράσης.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει κάλεσμα στο ξεκίνημα της σεζόν στους φίλους του, επισημαίνοντας ότι θα μπορούν να ταξιδεύουν με την ομάδα στους εκτός έδρας αγώνες και οι τελευταίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα, εξαντλώντας τα εισιτήρια των πτήσεων του Νοεμβρίου.

Κάθε πτήση θα μπορεί να έχει 110 οπαδούς της ομάδας. Αυτοί θα ζουν το απόλυτο όνειρο, αφού θα διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Παναθηναϊκό και θα βρίσκονται κοντά στα αγαπημένα τους αστέρια!