Με Σλούκα, αλλά χωρίς Παπαπέτρου κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός

Κώστας Σλούκας

Με Σλούκα, αλλά χωρίς Παπαπέτρου κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός

Ηλίας Λαλιώτης 09:36 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 16.10.2023

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (17/10), με τον Εργκίν Αταμάν να έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, την ώρα που ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα μείνει εκτός δράσης.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω το... θρίλερ του Περιστερίου και την δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 66-64, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» και όλη η προσοχή είναι στραμμένη στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν, με την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (17/10, 20:15) στην Πόλη να βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Εργκίν Αταμάν θα επιστρέψει για πρώτη φορά στη χώρα του, ως προπονητής των «πράσινων», οι οποίοι στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι τους στην φετινή Euroleague θέλουν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό και να φτάσουν σε ακόμα μια νίκη.

Στην προσπάθεια αυτή το «τριφύλλι» θα έχει στη σύνθεσή του και τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας πλέι μέικερ δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Μπάγερν Μονάχου και Περιστέρι, λόγω μιας μικρής θλάσης που τον ταλαιπώρησε. Ωστόσο οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει και αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Δευτέρα (16/10) και να τεθεί στη διάθεσή του προπονητή του για το μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Euroleague.

Την ίδια ώρα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να μείνει για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός δράσης. Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστίων, αγωνίστηκε μόλις 7 λεπτά. Στο «πράσινο» στρατόπεδο θα αποφασίσουν πώς θα χειριστούν την περίπτωσή του το επόμενο διάστημα, ωστόσο στο παιχνίδι της Τρίτης δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του.

Εκτός μάχης για το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη παραμένει και ο Ντίνος Μήτογλου, που από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές. Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους, μετά τις νίκες απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου και Περιστέρι, στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague, Μετά το παιχνίδι στην Πόλη, κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, το «τριφύλλι» θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, για να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Όντεντ Κάτας.