Παναθηναϊκό κάλεσμα στο ΟΑΚΑ - Έκπτωση 20% στο πακέτο εισιτηρίων με Μακάμπι και Μπασκόνια

Παναθηναϊκό κάλεσμα στο ΟΑΚΑ - Έκπτωση 20% στο πακέτο εισιτηρίων με Μακάμπι και Μπασκόνια

Ηλίας Λαλιώτης 16:37 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 15.10.2023

Ο Παναθηναϊκός δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους του να γεμίσουν το ΟΑΚΑ στα παιχνίδια της EuroLeague με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπασκόνια, βάζοντας έκπτωση 20% στο πακέτο εισιτηρίων.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα των 10 πρώτων αγωνιστικών στην EuroLeague, διάστημα κατά το οποίο έχει 7 αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ. Ήδη έχει δώσει τις δύο εξ αυτών με Ολυμπιακό και Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο ακολουθούν κι άλλες σημαντικές.

Δύο εξ αυτών μέσα στον Οκτώβριο, με τους «πράσινους» να θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο και να προχωρούν σε πακέτο εισιτηρίων για τις αναμετρήσεις με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπασκόνια, με σημαντική έκπτωση της τάξης του 20%!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως έθεσε σε κυκλοφορία το October Pass, το οποίο αφορά τις δύο σημαντικές εντός έδρας αναμετρήσεις για την Euroleague που θα δώσει η ομάδα μας τον μήνα Οκτώβριο.

Προμηθευτείτε τo October Pass μέχρι τις 19/10 και παρακολουθήστε τους συναρπαστικούς αγώνες με την Maccabi Playtika Tel Aviv και την Baskonia Vitoria-Gasteiz, επωφελούμενοι έκπτωσης της τάξης του 20%.

Αναλυτικά οι εντός έδρας αγώνες του Οκτωβρίου:

- Παρασκευή 20/10, 21:15: Παναθηναϊκός - Maccabi Playtika Tel Aviv

- Παρασκευή 27/10, 21:15: Παναθηναϊκός - Baskonia Vitoria-Gasteiz

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

-Ηλεκτρονικά στο more.com

-Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.