Σόρκιν στο Sportal: «Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός, ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα»

Κώστας Σωτηρίου 00:17 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 19.01.2024

Ο Ρόμαν Σόρκιν μίλησε στην κάμερα του Sportal Euroleague Show για την ήττα της Μακάμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και στην δυσκολία

Ο Ρόμαν Σόρκιν είχε 9 πόντους και 3 ριμπάουντ, όμως ούτε εκείνος ούτε οι υπόλοιποι σέντερ της Μακάμπο μπόρεσαν να σταματήσουν τον Μιλουτίνοφ, με τον Ολυμπιακό, να παίρνει έτσι τη νίκη με 89-72.

Ο Ισραηλινός σέντερ μίλησε για την αναμέτρηση και αυτά που... δεν δούλεψαν για τους Ισραηλινούς, ενώ στάθηκε στην απουσία του Λορέντζο Μπράουν, αλλά και στην όλη κατάσταση που βιώνει εκείνος και οι συμπαίκτες του φέτος. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρόμαν Σόρκιν: 

«Χάσαμε, οπότε το πλάνο δεν πήγε καλά. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Άλλαξε μερικούς παίκτες, αλλά τρέχουν αυτό το σύστημα εδώ και χρόνια και είχαν επιτυχίες. Έπαιζαν στην έδρα τους και ήταν απελπισμένοι για τη νίκη μετά από κάποια κακά μας. Η καλύτερη ομάδα κέρδισε, όμως εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. 

Ο Λορέντζο είναι πολύ σημαντικός παίκτης και μας έλειψε. Θα τον έχουμε στα επόμενα ματς. Όλοι όμως πρέπει να βγουν μπροστά. 

Είναι δύσκολο. Μας πήρε χρόνο να προσαρμοστούμε. Μακάρι να μπορούσαμε να παίξουμε στην έδρα μας, όμως αυτή είναι η κατάσταση. Εύχομαι να επιστρέψουμε όλοι στο Ισραήλ και όλα να πάνε καλά. Να επιστρέψουν οι όμηροι και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Αυτό είναι μεγαλύτερο από το μπάσκετ». 

🔴Ολυμπιακός - Μακάμπι 89-72: ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ Μιλουτίνοφ και πάρτι στο ΣΕΦ! - Sportal Euroleague Show