Σπανούλης για το Προολυμπιακό: «Να ξανασμίξουμε οι Έλληνες όλοι μαζί και να γεμίσει το ΣΕΦ - Έχω μιλήσει με τον Γιάννη»

Σπανούλης για το Προολυμπιακό: «Να ξανασμίξουμε οι Έλληνες όλοι μαζί και να γεμίσει το ΣΕΦ - Έχω μιλήσει με τον Γιάννη»

Ο Βασίλης Σπανούλης, προπονητής της Εθνικής Ανδρών και του Περιστερίου, μίλησε για την κλήρωση της Ελλάδας στο Προολυμπιακό, αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική μας ομάδα θα παίξει στο ΣΕΦ το Προολυμπιακό τουρνουά και θα πρέπει να ξεπεράσει σημαντικά εμπόδια ενόψει της σημαντικά εμπόδια, με τον Βασίλη Σπανούλη, μετά το τέλος του αγώνα του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό, να αναφέρεται στις εξελίξεις και να στέκεται και στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη για το Προολυμπιακό:

«Δεν ήξερα με ποιος παίζουμε, τώρα το πληροφορούμαι. Για μένα δεν έχει σημασία με ποιος θα παίξουμε. Ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός θα γίνει στη χώρα μας. Θέλω να ξανασμίξουμε οι Έλληνες όλοι μαζί, να γεμίσει το γήπεδο, είναι μία γιορτή, να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε αυτό που είναι εύκολα κατανοητό.

Μπράβο στην Ομοσπονδία που κατάφερε να φέρει το τουρνουά στην Ελλάδα, ένα μεγάλο γεγονός για την Ελλάδα, αθλητικό και κοινωνικό. Το έζησα το 2008, έζησα μεγάλες στιγμές. Νιώσαμε τότε την αγάπη του κόσμου και πώς επαναφέραμε το μπάσκετ στο προσκήνιο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα να φέρουμε το μπάσκετ στα σπίτια των ανθρώπων, έχουμε υποχρέωση να εμπνεύσουμε τα παιδιά, κοινωνικά και αθλητικά».

Για τον Γιάννη: «Είναι νωρίς να μιλάμε. Το μόνο που θέλουμε να είναι υγιείς τα παιδιά, να έχουν καλές χρονιές με τις ομάδες τους. Έχω μιλήσει με τον Γιάννη, έχει εκφράσει πολλές φορές και μου εξέφρασε πόσο αγαπάει την ομάδα και πόσο πολύ θέλει να είναι. Θα δούμε πώς θα κυλήσει η χρονιά".

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σπανούλης είπε:

Προολυμπιακό Τουρνουά: Με Δομικανή Δημοκρατία και Αίγυπτο η Εθνική και στο βάθος... Ντόντσιτς ή Χεζόνια
ΜΠΑΣΚΕΤ

20:30 - 27.11.2023

Προολυμπιακό Τουρνουά: Με Δομικανή Δημοκρατία και Αίγυπτο η Εθνική και στο βάθος... Ντόντσιτς ή Χεζόνια

Η Εθνική ομάδα έμαθε αντιπάλους για το Προολυμπιακό τουρνουά του καλοκαιριού, όπου θα αντιμετωπίσει Δομινικανή Δημοκρατία και Αίγυπτο στον δεύτερο όμιλο και την διαστάυρωση με την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς ή τον Μάριο Χεζόνια να είναι ορατή.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη, συγχαρητήρια και στην ομάδα μου γιατί για μεγάλα διαστήματα παίξαμε εξαιρετικά. Πιστεύω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε αυτά που τους ζητήσαμε. Είχαμε κάποια κενά που πρέπει να βελτιώσουμε. Πιστεύω ότι στη ζωή στο τέλος της ημέρας παίρνεις αυτό που αξίζεις. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να βελτιωθούμε».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }