Ναζ και Ελάιτζα Μήτρου - Λονγκ μαζί στο παρκέ του ΣΕΦ (vid)

Ναζ και Ελάιτζα Μήτρου - Λονγκ μαζί στο παρκέ του ΣΕΦ (vid)

Ο Ναζ και ο και ο Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ τα είπαν για πρώτη φορά στο... ίδιο παρκέ, με τον έναν να είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και τον άλλον να παίζει για λογαριασμό του Περιστερίου!

Ο Ολυμπιακός απέκτησε προ ημερών τον Ναζ Μήτρου - Λονγκ, με τον 30χρονο γκαρντ να βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά το ντεμπούτο του να αργεί ακόμη.

Ο έμπειρος γκαρντ δεν έχει ακόμη στην κατοχή του το ελληνικό διαβατήριο, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ στην Euroleague δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής πριν το πέρας του πρώτου γύρου. 

Για την ώρα, θα δει το παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι από την άκρη του πάγκου, με τον αδερφό του όμως να είναι κανονικά στο παρκέ! 

Ο Ελάιτζα Μήτρου - Λονγκ είναι στο Περιστέρι και παίζει ως Έλληνας, καθώς το ελληνικό διαβατήριο έχει φτάσει στα χέρια του, με τον ίδιο, πριν το τζάμπολ, να έχει ένα μικρό τετ α τετ με τον μεγάλο του αδερφό. 

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:42 - 27.11.2023

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη

Η 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν στον Φαληρικό Στάδιο (27/11, 20:15, ΕΡΤ3) την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και αναγεννούνται συναισθήματα, αλλά ο στόχος παραμένει ξεκάθαρος.

Το σχετικό βίντεο του Sportal: