Σπανούλης: «Είναι ακόμα μια μεγάλη ημέρα για το Περιστέρι»

Βασίλης Σπανούλης

Σπανούλης: «Είναι ακόμα μια μεγάλη ημέρα για το Περιστέρι»

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του Περιστερίου μετά το «διπλό» επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το Περιστέρι πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στη Χάποελ και παρέμεινε ζωντανό για την συνέχεια της διοργάνωσης, με τον Βασίλη Σπανούλη να τονίζει πως είναι υπερήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Είναι ακόμα μια μεγάλη ημέρα για την ομάδα μας. Αλλάξαμε όλη την ομάδα γιατί έπρεπε, καθώς παίκτες της περσινής ομάδας έπρεπε να φύγουν για καλύτερες ομάδες και μισθούς. Ξαναχτίσαμε την ομάδα από την αρχή και τώρα μπορώ να πω πως κατακτήσαμε σπουδαία πράγματα τη δεύτερη σεζόν μου στο Περιστέρι. Καταφέραμε να κερδίσουμε κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, όπως η Μάλαγα, όπως η Χάποελ σήμερα, όπως η Καρσίγιακα. Είναι μεγάλα βήματα αυτά. Έχουμε με διαφορά το πιο μικρό μπάτζετ στον όμιλο. Παίζουμε με τρεις ομάδες που είναι υποψήφιες για το Final 4 και ακόμη και για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Και είναι από τα πιο δύσκολα, αν όχι το δυσκολότερο, στην ιστορία της φάσης των 16 του BCL.

Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Ο τρόπος που παίζουμε είναι φανταστικός. Στο πρώτο ματς με τη Χάποελ δεχθήκαμε 66 πόντους. Τώρα 61. Αυτά είναι τεράστια νούμερα για την προσπάθειά μας. Είναι η ταυτότητά μας. Έχω μεγάλο σεβασμό και εξαιρετική σχέση με τον κόουτς Ηλία (Καντζούρη). Είμαστε συνεργάτες στην Εθνική ομάδα και κάνει τρομερή δουλειά στη Χάποελ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε στο τοπ 8. Εάν ο Θεός το θέλει και το επιτρέψει, θα είμαστε εκεί. Εάν όχι, για εμένα είναι σαν να είμαστε εκεί. Για ένα σουτ στο πρώτο ματς με τη Χάποελ θα μπορούσαμε να είμαστε στους 8 χωρίς το τελευταίο παιχνίδι. Κάποιες φορές χρειάζεσαι τύχη, όμως δεν πιστεύω τόσο πολύ στην τύχη όσο στην προσπάθεια. Αυτό το γκρουπ παικτών έχουν τον σεβασμό μου. Πολλά είναι νέα για αυτούς. Τακτικά κομμάτια, η πίεση, πνευματική πίεση και περνούν μέσα από αυτό όλη τη σεζόν. Τους είπα πως εάν συνεχίσεις να έχεις πίστη στο πλάνο, καλά πράγματα θα έρθουν».

Κυριαρχικό Περιστέρι bwin σκόρπισε τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και είναι μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

23:13 - 13.03.2024

Κυριαρχικό Περιστέρι bwin σκόρπισε τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και είναι μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης

Το Περιστέρι bwin ισοπέδωσε (76-61) την Χάποελ Ιερουσαλήμ στην Ουγγαρία για την 5η αγωνιστική του Top-16 του Basketball Champions League και έμεινε ζωντανό στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα προημιτελικά