Κασελάκης: «Το ματς με την Χάποελ είναι... τελικός»
i

© Intime

Κασελάκης: «Το ματς με την Χάποελ είναι... τελικός»

Γιώργος Γαβριλάκης 15:31 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 12.03.2024

Για το Περιστέρι το ματς με την Χάποελ Ιεροσολύμων «είναι ένα ματς με τα χαρακτηριστικά τελικού», όπως είπε ο αρχηγός, Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος σημείωσε ότι «θέλουμε τη νίκη για να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος την πρόκριση στο BCL».

Η βαθμολογική κατάσταση του Περιστερίου, δεν του επιτρέπει να έχει... πολυτέλειες και χαλαρότητες. Αντίθετα, θα πρέπει, αν θέλει να συνεχίσει να έχει ελπίδες (μαθηματικές για αρχή) πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, να εστιάσει μόνο στη νίκη απέναντι στην Χάποελ Ιεροσολύμων του κόουτς Ηλία Καντζούρη.

Οι Πρίγκιπες από την Δυτική Όχθη της Αττικής, αντιμετωπίζουν την Τετάρτη στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας την ομάδα από τους Αγίους Τόπους (13/3, 21:00), στον πέμπτο αγώνα της δεύτερης φάσης του θεσμού, εκεί που με μία νίκη οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έχουν χάσει έδαφος και προσπαθούν να το ανακτήσουν.

Για τον αρχηγό του Περιστερίου, Λεωνίδα Κασελάκη, τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα. «Αντιμετωπίζουμε την Χάποελ Ιερουσαλήμ σε ουδέτερο γήπεδο και για μας αυτός ο αγώνας είναι σαν έναν... τελικό», είπε για αρχή και ενημέρωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του αναγνωρίζουν την κατάσταση και τις δυσκολίες. «Ξέρουμε ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία να διατηρήσουμε τις ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL και σκοπεύουμε να το κάνουμε. Να την διεκδικήσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική» πρόσθεσε.

Ξεκίνησε η διαδικασία ψηφοφορίας για τους πρωταγωνιστές του EuroCup
EUROCUP

14:14 - 12.03.2024

Ξεκίνησε η διαδικασία ψηφοφορίας για τους πρωταγωνιστές του EuroCup

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο πρώτος προημιτελικός στο EuroCup, η διοργάνωση... άνοιξε την ειδική πλατφόρμα και πλέον φίλαθλοι και εκπρόσωποι Τύπου μπορούν να διαλέξουν το MVP και τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Η Χάποελ, «είναι μια πολύ καλή και σκληροτράχηλη ομάδα, που θυμίζω πως μας είχε κερδίσει με buzzer beater στο γήπεδο μας στον πρώτο αγώνα. Ήταν μια πολύ σκληρή ήττα για μας και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τη χτυπήσουμε στις αδυναμίες της, να είμαστε επιθετικοί και για σαράντα λεπτά συγκεντρωμένοι. Να προσέξουμε τα λάθη μας και να είμαστε στην άμυνα αποτελεσματικοί και δραστήριοι».