Ξεκίνησε η διαδικασία ψηφοφορίας για τους πρωταγωνιστές του EuroCup

Ξεκίνησε η διαδικασία ψηφοφορίας για τους πρωταγωνιστές του EuroCup

Γιώργος Γαβριλάκης 14:14 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 12.03.2024

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο πρώτος προημιτελικός στο EuroCup, η διοργάνωση... άνοιξε την ειδική πλατφόρμα και πλέον φίλαθλοι και εκπρόσωποι Τύπου μπορούν να διαλέξουν το MVP και τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Τη μέρα που ξεκινούν οι ημιτελικοί του BKT EuroCup με το παιχνίδι της γαλλικής Μπουρζ κόντρα στην ουκρανική Προμετέι (12/3), την ίδια μέρα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως οι εκπρόσωποι τύπου, αλλά και οι φίλαθλοι, έχουν πλέον την δυνατότητα να ψηφίζουν μέσω της ειδικής πλατφόρμας για τους πρωταγωνιστές της σεζόν 2023-24.

Κι ενώ πλησιάζουμε στα κρίσιμα ματς, οι εμπλεκόμενες ομάδες πρέπει να πάρουν αποφάσεις για το πως θα τα αντιμετωπίσουν, τότε οι υπόλοιποι παρατηρητές θα κληθούν να πάρουν τις... φίλαθλες αποφάσεις τους για τους αγαπημένους τους παίκτες. Για το ποιοι τους εντυπωσίασαν και ποιοι ήταν οι καλύτεροι σε κάθε θέση. Και ποιος ο κατάλληλος για MVP της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Η ψηφοφορία για τους All-EuroCup ξεκινάει σήμερα Τρίτη (12/3) και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Απριλίου. Μέχρι τότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ειδική πλατφόρμα που έχει ετοιμάσει το BKT EuroCup και να επιλέξει τους πρωταγωνιστές κάνοντας «κλικ»... ΕΔΩ!

Οι ψήφοι που θα υποβληθούν από τους εκπροσώπους του τύπου θα έχουν αντίκτυπο της τάξης του 25% στην επιλογή της All-EuroCup ομάδας, της δεύτερης καλύτερης πεντάδας και το Πολυτιμότερου παίκτη. Την ίδια ακριβώς βαρύτητα θα έχει και η επιλογή των φιλάθλων, των προπονητών, αλλά και των αρχηγών των ομάδων που συμμετέχουν στην διοργάνωση.