Η κίνηση του Ντίνγουιντι που άναψε... φωτιές για το μέλλον του στους Λέικερς

Η κίνηση του Ντίνγουιντι που άναψε... φωτιές για το μέλλον του στους Λέικερς

Χρήστος Τσάλτας 17:00 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 10.02.2024

Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι είναι free agent στην αγορά, όμως μια κίνησή του άναψε φωτιές και έδειξε πολλά για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκουν τα πατήματά τους σταδιακά και βαδίζουν στο δρόμο των επιτυχιών. Η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ ήταν καταιγιστική απέναντι στους Νιου Όρλινς Πέλικανς και με τους βασικούς της να μετρούν 20+ πόντους έφτασε εμφατικά στη νίκη με 139-122.

Με τη νίκη αυτή οι «λιμνάνθρωποι» αντέδρασαν για την ήττα απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς, στην Crypto.com Arena, ενώ παράλληλα ανέβηκαν στο 28-26, παραμένοντας σε τροχιά πλέι οφ. Την ίδια ώρα που το θέμα των μεταγραφών και ενδεχόμενων προσθηκών στο ρόστερ παραμένει στην επιφάνεια.

Αυτό φρόντισαν να το συντηρήσουν οι ίδιοι οι Λέικερς και πιο συγκεκριμένα ο GM της ομάδας, Ρομπ Πελίνκα. Ο έμπειρος παράγοντας παρακολούθησε το παιχνίδι με τους Πέλικανς όχι μόνος, αλλά με μια εκλεκτή παρέα. Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι κάθισε στο πλευρό του, είδαν μαζί τη νίκη των Λέικερς και τα σενάρια για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών φούντωσαν και πάλι.

Οι Λέικερς άλλωστε θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με έναν γκαρντ που θα «βλέπει» γήπεδο και θα βοηθάει στο εκτελεστικό κομμάτι, με τον Ντίνγουιντι να μοιάζει το ιδανικό φιτ για την ομάδα του Λος Άντζελες. Χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το χειροπιαστό στην παρούσα φάση.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και στην περίπτωση του 30χρονου γκαρντ το θέμα είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό στην Καλιφόρνια. Αυτό το έδειξαν και οι παίκτες του Ντάρβιν Χαμ, σε ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν με το πέρας του αγώνα απέναντι στους Πέλικανς. Διότι τόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, όσο και ο Άντονι Ντέιβις παρουσιάστηκαν κάτι παραπάνω από θετικοί στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν με τον Ντίνγουιντι στο Λος Άντζελες, την ώρα που ο Ντ'Άντζελο Ράσελ, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του έμπειρου γκαρντ στο Μπρούκλιν, με τους Νετς, ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος.

«Είμαι φαν, αλλά θα δούμε σύντομα τι θα γίνει με την υπόθεση», ήταν τα λόγια του D-Lo, ο οποίος έχει βρει τον εαυτό του και με 30 πόντους οδήγησε στη νίκη την ομάδα του τα ξημερώματα του Σαββάτου.