Mamba Forever: Ο Κόμπε Μπράιαντ έγινε άγαλμα στην έδρα των Λέικερς
i

@Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Mamba Forever: Ο Κόμπε Μπράιαντ έγινε άγαλμα στην έδρα των Λέικερς

Χρήστος Τσάλτας 08:28 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 09.02.2024

Ο Κόμπε Μπράιαντ πέρασε για πάντα στο Πάνθεον της ιστορίας των Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς το άγαλμά του κοσμεί πλέον την Crypto.com Arena.

Ο Κόμπε Μπράιαντ έγινε συνώνυμο των Λος Άντζελες Λέικερς και όλων των μεγάλων στιγμών του οργανισμού τη δεκαετία του 2000, αλλά και του 2010, γράφοντας τη δική του ιστορία με χρυσά γράμματα. Ακόμα και 4 χρόνια μετά τον θάνατό του κανείς δεν τον ξεχνάει, με τους Λέικερς να τον τιμούν με τον πιο επιβλητικό τρόπο.

Τα νούμερα 8 και 24 έχουν αποσυρθεί προς τιμήν του, όμως οι «λιμνάνθρωποι» δεν έμειναν εκεί, καθώς προχώρησαν σε ακόμα μια σπουδαία κίνηση, η οποία δείχνει πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, η προσφορά του δεν θα ξεχαστεί από κανέναν.

Το πρόσωπο του Black Mamba θα υπάρχει για πάντα στην Crypto.com Arena. Αυτό γιατί οι Λέικερς παρουσίασαν το άγαλμα που στήθηκε προς τιμήν του, παρουσία σπουδαίων προσωπικοτήτων του οργανισμού, αλλά και της οικογένειάς του.

Μάλιστα η Βανέσα Μπράιαντ έκλεψε την παράσταση, τονίζοντας πως «αυτή τη στάση στο άγαλμα την επέλεξε ο ίδιος ο Κόμπε. Για όποιον έχει αντίρρηση», είπε με αρκετή δόση χιούμορ, σε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά, με τους Λέικερς να γιορτάζουν την Mamba Day.

Το άγαλμα προς τιμήν του Κόμπε Μπράιαντ στην Crypto.com Arena.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε και όλη τη δράση της Παρασκευής