Σπουδαίος Ερνανγκόμεθ: «Πίεση έχουν αυτοί που πρέπει να φέρουν φαγητό στην οικογένειά τους, εγώ απλά παίζω μπάσκετ»

Σπουδαίος Ερνανγκόμεθ: «Πίεση έχουν αυτοί που πρέπει να φέρουν φαγητό στην οικογένειά τους, εγώ απλά παίζω μπάσκετ»

Χρήστος Τσάλτας 11:51 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 15.10.2023

Ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε για την πίεση που νιώθει αναφορικά με την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα και έδωσε μια εξαιρετική απάντηση, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο όσους παλεύουν για τα προς το ζειν.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καταφέρνοντας να επικρατήσει του Ολυμπιακoύ με 77-68, κάνοντας σημαντικό βήμα. Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Euroleague, με τις εμφανίσεις της να δείχνουν από νωρίς τις διαθέσεις που υπάρχουν στην Βαρκελώνη.

Ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας είναι ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ, που το περασμένο καλοκαίρι άφησε το ΝΒΑ για να φορέσει τη φανέλα των Μπλαουγκράνα. Με το πέρας του αγώνα στο ΣΕΦ, ρωτήθηκε για την πίεση που νιώθει, ως ένας εκ των ηγετών της Μπαρτσελόνα, δίνοντας μια αφοπλιστική απάντηση, που έδειξε πολλά φγια τον χαρακτήρα του.

Ο πρώην άσος των Νιου Όρλινς Πέλικανς στάθηκε στην πίεση που νιώθει μια οικογένεια για να φέρει φαγητό στο σπίτι, ενώ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι τυχερός, κάνοντας το χόμπι του επάγγελμα.

Ο Ισπανός σέντερ σε ερώτησή του για το αν νιώθει πίεση φορώντας τη φανέλα των Καταλανών έδωσε μια σπουδαία απάντηση, δείγμα του χαρακτήρα του. «Πίεση για να παίξω μπάσκετ; Δεν νομιζω. Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που ζουν με μεγαλύτερη πίεση. Αφιερώνομαι στο να κάνω αυτό που μου αρέσει και είμαι τυχερός.

Οπότε η πίεση δεν είναι για μένα. Η πίεση υπάρχει για τους ανθρώπους που πρέπει να φέρνουν φαγητό στο σπίτι τους για την οικογένεια κάθε μέρα. Αυτό που κάνουν είναι άξιο, γιατί έχουν πίεση. Αυτό που κάνω είναι να παίζω το άθλημα που αγαπώ. Είμαι τυχερός».