Στο Λάγος της Νιγηρίας ο Γιάννης, νέο συμβόλαιο για τον Θανάση στους Μπακς! (vid)

Στο Λάγος της Νιγηρίας ο Γιάννης, νέο συμβόλαιο για τον Θανάση στους Μπακς! (vid)

Sportal newsroom 23:43 - 28.07.2023

Στη Νιγηρία ταξίδεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζοντας με παιδιά στο τουρνουά «Youth Alive Basketball Championship», ενώ ο Θανάσης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Μπακς

Στη Νιγηρία βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο πριν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Ο «Greek Freak» ταξίδεψε στο Λάγος προκειμένου να παίξει με παιδιά στο τουρνουά «Youth Alive Basketball Championship».

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποίησε ένα ταξίδι-αστραπή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νιγηρία, όπου βρέθηκε κοντά στα παιδιά.

Ο διεθνής φόργουορντ, που βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023, αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ξεκαθαρίσει το θέμα της συμμετοχής του στη διοργάνωση.

Από κει και πέρα, παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς θα παραμείνει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος συμφώνησε με τα «Ελάφια».

Ο άσος των Μπακς πήρε το τελευταίο συμβόλαιο για τη σεζόν 2023-24.

Ο 31χρονος φόργουορντ αγωνίζεται τέσσερα χρόνια στο Μιλγουόκι (2.7 πόντοι, 1.8 ριμπάουντ ανά 8.4 λεπτά σε 162 αγώνες κανονικών περιόδων), ενώ έχει και ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή, το 2021.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο προ ημερών πήρε άδεια από την Εθνική Ελλάδας, για να ταξιδέψει στο Μιλγουόκι και να υπογράψει το συμβόλαιο του και αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, ώστε να τεθεί ξανά στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη.