Αποκάλυψη Sportal: Απολογήθηκαν στη FIBA οι Κάρδαρης και Ζαχαρής!

Αποκάλυψη Sportal: Απολογήθηκαν στη FIBA οι Κάρδαρης και Ζαχαρής!

Γιάννης Πάλλας 20:48 - 26.07.2023

Σε κλιμάκιο της FIBA απολογήθηκαν οι δυο διεθνείς διαιτητές Τάσος Κάρδαρης και Δημήτρης Ζαχαρής, για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας που κατήγγειλε η Πρίστινα στον αγώνα με την Τρέπτσα στο Κόσοβο

Στην Αθήνα βρέθηκε πριν από λίγο καιρό σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Sportal, κλιμάκιο της FIBA στο οποίο κλήθηκαν και απολογήθηκαν οι δυο διεθνείς διαιτητές Τάσος Κάρδαρης και Δημήτρης Ζαχαρής, για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας που κατήγγειλε η Πρίστινα στον αγώνα πρωταθλήματος με την Τρέπτσα στο Κόσοβο!

Η υπόθεση φαίνεται ότι έχει πάρει πλέον τον δρόμο της και η FIBA με πολύ προσεκτικούς χειρισμούς προχωράει προς την διαλεύκανση της.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την FIBA θα αποφανθεί για την τύχη των δυο διαιτητών, οι οποίοι περιμένουν από την πλευρά τους την ολοκλήρωση της διαδικασίας, υποστηρίζοντας σε κάθε περίπτωση ότι δεν αποδέχονται όσα έχουν καταγγελθεί.

Ο διαπρεπής δικηγόρος των δυο διαιτητών Σοφοκλής Πιλάβιος είναι σε συνεχή επαφή με τους Κάρδαρη και Ζαχαρή, αναμένοντας την απόφαση της FIBA με την ολοκλήρωση της έρευνας που έχει πραγματοποιηθεί.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο θέμα που ταλαιπωρεί την Ελληνική Διαιτησία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο θόρυβος που έχει προκληθεί και οι ορισμοί που έχουν χαθεί για τους δυο διεθνείς διαιτητές από ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελούν ένα αρνητικό γεγονός.

Έκλεισε θέση για την οκτάδα του Ευρωπαϊκού U18 η Εθνική Εφήβων
EUROBASKET

18:20 - 26.07.2023

Έκλεισε θέση για την οκτάδα του Ευρωπαϊκού U18 η Εθνική Εφήβων

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Εθνική Εφήβων κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Φινλανδία (88-70) και να κλείσει θέση για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού U18, όπου θα αντιμετωπίσει την Γερμανία.

Η παρουσία του πολύπειρου Γιώργου Πουρσανίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 αποτελεί μια αχτίδα φωτός για την διαιτησία, που δοκιμάζεται έπειτα από το θόρυβο που προκλήθηκε με την υπόθεση του Τάσου Κάρδαρη και του Δημήτρη Ζαχαρή.