Στην Πάτρα για το 2Χ2 στα playouts της Stoiximan Basket League η ΑΕΚ Betsson

Στην Πάτρα για το 2Χ2 στα playouts της Stoiximan Basket League η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 18:40 - 05.04.2024

H AEK Betsson ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας (06/04, 20:15), με τον Ηλία Ζούρο να μην αντιμετωπίζει απρόοπτα.

Σε ρυθμούς playouts κινείται η ΑΕΚ Betsson, που θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το εφιαλτικό πρώτο τρίμηνο του 2024. Η Ένωση κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στο Μαρούσι και το Σάββατο θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της.

Αντίπαλος θα είναι ο ήδη υποβιβασμένος Απόλλωνας Πάτρας, που δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο μετά τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των playouts. Για την ΑΕΚ Betsson, από την άλλη πλευρά η κατάκτηση της έβδομης θέσης, μέσω του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος, είναι μονόδρομος.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο κλειστό των Λιοσίων το μεσημέρι της Παρασκευής και κατόπιν η αποστολή αναχώρησε για την Πάτρα. Νέα προβλήματα δεν υπήρξαν, με τους Τζάστιν Τίλμαν, Μπράντον Νάιτ και Δημήτρη Φλιώνη να παραμένουν εκτός μάχης λόγω τραυματισμών και την Ένωση να θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή, οι κιτρινόμαυροι θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, σε ακόμα ένα παιχνίδι στην Πάτρα, καθώς φίλοι της Ένωσης από την αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά και τις γύρω περιοχές αναμένεται να πάρουν θέση στο κλειστό της Περιβόλας, για να στηρίξουν την ομάδα τους σε ακόμα μια αναμέτρηση μακριά από το «σπίτι» της.

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής