Νέος... βραχνάς για την AEK Betsson: Ανέβηκαν στα 4 τα ban της FIBA

Μάκης Αγγελόπουλος

Νέος... βραχνάς για την AEK Betsson: Ανέβηκαν στα 4 τα ban της FIBA

Χρήστος Τσάλτας 18:56 - 04.04.2024

Τα προβλήματα δεν σταματούν για την ΑΕΚ Betsson, καθώς η FIBA τιμώρησε την Ένωση με δύο ακόμα ban, φτάνοντας τα τέσσερα συνολικά.

Το πρόβλημα με τα ban από την FIBA δεν είναι νέο για την ΑΕΚ Betsson και αναμφίβολα αποτελεί πολύ μεγάλο «βραχνά» για την Ένωση τα τελευταία χρόνια. Πάντα όμως έχει τον τρόπο να λύνει τα προβλήματα, παρά τις δυσκολίες που συναντάει στο δρόμο της.

Μετά το δεύτερο ban που επιβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, από την παγκόσμια ομοσπονδία, δύο ημέρες μετά ήρθε ακόμα ένα νέο... φιρμάνι για τους κιτρινόμαυρους.

Αυτό γιατί η Ένωση είδε τον αριθμό των ban να αυξάνονται και από δύο να φτάνουν στα τέσσερα, μια διαδικασία που πρέπει να διευθετηθεί εντός των επόμενων ημερών, ώστε η ομάδα του Ηλια Ζούρου να μην μπει σε περαιτέρω μπελάδες.

Εφόσον δεν καταφέρει η ΑΕΚ Betsson να τακτοποιήσει τις υποθέσεις που παραμένουν «ανοιχτές», τότε θα γίνει ανάκληση των δελτίων και δεν θα μπορούν να αγωνιστούν οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» στα επόμενα παιχνίδια της Stoiximan Basket League.

Κάτι που σημαίνει πως οι υποθέσεις αναμένεται να τακτοποιηθούν εντός των επόμενων ημερών και να γίνουν οι απαραίτητοι διακανονισμοί με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης