O Ρέτζι Τζάκσον κατευθύνεται προς το Ντένβερ και οι Καβαλίερς καλούν τον Ντάνι Γκριν
i

Ρέτζι Τζάκσον και Τζαμάλ Μάρεϊ / © photo by Pool / Getty Images / Ideal Images

O Ρέτζι Τζάκσον κατευθύνεται προς το Ντένβερ και οι Καβαλίερς καλούν τον Ντάνι Γκριν

Γιώργος Γαβριλάκης 09:07 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 13.02.2023

Οι Νάγκετς που στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Ρέτζι Τζάκσον, τον οποίο οι Χόρνετς άφησαν ελεύθερο, την ίδια ώρα που στο Κλίβελαντ κατευθύνεται ο... τρεις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ.

Τα buy out του ΝΒΑ που ακολουθούν την ολοκλήρωση της περιόδου των ανταλλαγών, έχουν αρχίσει να απασχολούν κυρίως τις ομάδες που στοχεύουν στα play off. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο οι Ντένβερ Νάγκετς που στο διεκδικούν το πρωτάθλημα είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Ρέτζι Τζάκσον, ο οποίος αποδεσμεύεται από τη Σάρλοτ

Ο 33χρονος μέχρι πρότινος ήταν βασικός πόιντ γκαρντ των Λ.Α. Κλίπερς, που τον έστειλαν στους Χόρνετς για να πάρουν έναν σέντερ (Μέισον Πλάμλι) που έκριναν ότι είχαν μεγαλύτερη ανάγκη. Οι Σφήκες δεν έχουν... θέση για τον Τζάκσον και οι Νάγκετς εμφανίζονται για να κάνουν μία προσθήκη που θα τους ενισχύσει σημαντικά. Και κυρίως θα βάλουν στο πλευρό του Τζαμάλ Μάρεϊ έναν ικανό γκαρντ που θα μπορεί να τον... ξεκουράζει όταν αυτό χρειάζεται. 

Ολοκληρώθηκε με... προβληματισμούς η ανταλλαγή που στέλνει τον Πέιτον στο Γκόλντεν Στέιτ (vid)
NBA

08:44 - 13.02.2023

Ολοκληρώθηκε με... προβληματισμούς η ανταλλαγή που στέλνει τον Πέιτον στο Γκόλντεν Στέιτ (vid)

Οι Ουόριορς αποφάσισαν να αποκτήσουν τον Γκάρι Πέιτον -και κατά συνέπεια οι Χοκς τον Σαντίκ Μπέι και οι Πίστονς τον Τζέιμς Ουάισμαν- παρά το πρόβλημα που φάνηκε στις ιατρικές εξετάσεις του 30χρονου γκαρντ.

Την ίδια ώρα οι Φοίνιξ Σανς έχουν συμφωνήσει με τον Τέρες Ρος, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τους Ορλάντο Μάτζικ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Ντάνι Γκριν

O 35χρονος, τρεις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ (2014 Σαν Αντόνιο, 2019 Τορόντο και 2020 Λ.Α. Λέικερς), ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν του ως τραυματίας στους Μέμφις Γκρίζλις, αλλά οι ανταλλαγές τον έστειλαν στο Χιούστον, έχει ήδη ολοκληρώσει την αποδέσμευσή του από τους Ρόκετς και το Κλίβελαντ βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της απόκτησής του.