Στο ρελαντί πριν τον Ολυμπιακό η Αρμάνι Μιλάνο

Στο ρελαντί πριν τον Ολυμπιακό η Αρμάνι Μιλάνο

Sportal newsroom 22:59 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 14.10.2023

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και πατώντας γκάζι στην δεύτερη περίοδο, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε της Ρέτζιο Εμίλια, του Δημήτρη Πρίφτη (79-68), δείχνοντας έτοιμη για την «μάχη» με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Τρίτη (17/10).

Το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν διεξήχθη, λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ και του πολέμου που έχει ξεσπάσιε, μετά την επίθεση της Χαμάς. Έτσι, η Αρμάνι Μιλάνο είχε μια «γεμάτη» εβδομάδα προπονήσεων, ώστε να προετοιμαστεί για τις εντός συνόρων υποχρεώσεις της, καθώς και για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν, όπου την Τρίτη έχει ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Mediolanum Forum.

Πριν από αυτές τις μάχες η ομάδα τυο Έτορε Μεσίνα έδειξε πως είναι έτοιμη για τα παιχνίδια αυτά. Διότι κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια ήταν ανώτερη μετά την πρώτη περίοδο, πάτησε γκάζι και έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, φτάνοντας στη νίκη απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.

Ο Στέφανο Τόνουτ με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, έχοντας βοήθειες από τον Άλεξ Πόιθρες (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Κέβιν Πάνγκος (12 πόντοι), ενώ 12 πόντους και 4 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Νίκολα Μίροτιτς.

Από την Ρέτζιο Εμίλια ξεχώρισε ο Μπριάντε Ουέμπερ, με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να μετράει 16 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ 11 πόντους, με 2/9 τρίποντα μέτρησε ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, που αποτελεί και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πρίφτη.

Τα δεκάλεπτα: 9-18, 34-27, 60-45, 79-68.