Στο ΣΕΦ ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα

Ντέγιαν Μποντιρόγκα

i

©Intime

Στο ΣΕΦ ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα

Νίκος Καλαμπάκας 21:49 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 19.10.2023

Ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα βρίσκεται στο ΣΕΦ και παρακολουθεί δια ζώσης την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν.

Εκλεκτούς καλεσμένους έχει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, στην αναμέτρησή του με την Παρτίζαν. Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τους Σέρβους για την 4η αγωνιστική της Euroleague και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρίσκεται και ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα. 

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους φίλους της ομάδας του Πειραιά, αφού το «πράσινο» παρελθόν του δεν έχει ξεχαστεί. Ωστόσο οι αντιδράσεις δεν ήταν έντονες από την κερκίδα και ο Σέρβος πρώην καλαθοσφαιριστής βρίσκεται στα επίσημα του ΣΕΦ και απολαμβάνει την αναμέτρηση. 

Ο πρόεδρος της Euroleague είχε θερμή χειραψία με τους προέδρους του Ολυμπιακού πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού δεν τον αποδοκίμασαν, αντίθετα τον υποδέχτηκαν με θέρμη, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία του θέματος...

Στο ΣΕΦ βρίσκεται και ο Ζάρκο Πάσπαλι, ο οποίος έχει έρθει στη χώρα μας για τον αγώνα και φωτογραφήθηκε μπροστά στη φανέλα του που κοσμεί τους τοίχους του φαληρικού Σταδίου...