Νέο απρόοπτο στον Ολυμπιακό: Εκτός οι Μπραζντέικις και Σίκμα!

Ίγκνας Μπραζντέικις

Νέο απρόοπτο στον Ολυμπιακό: Εκτός οι Μπραζντέικις και Σίκμα!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:42 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 19.10.2023

Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα έμειναν εκτός από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού, με τα προβλήματα να πολλαπλασιάζονται και πάλι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον Ολυμπιακό, με τους Μπραζντέικις και Σίκμα να είναι ξανά στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αριστερού γόνατος και ο Λουκ Σίκμα από τενοντίτιδα αριστερού αχίλλειου, με τους δύο τους να μην μπορούν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ματς με την Παρτίζαν στο ΣΕΦ (21:15). 

Θυμίζουμε πως εκτός είναι και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην προλαβαίνει να... χαρεί με την επιστροφή του Ουίλιαμς Γκος στη δράση, καθώς αμέσως έχει να διαχειριστεί τις νέες απουσίες που προέκυψαν με Μπραζντέικις και Σίκμα

Με τα νέα αυτά δεδομένα, η 12άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: 

Ο ΛεΝτέι στο Sportal: «Σπίτι μου η Ελλάδα, πάντα χαίρομαι να επιστρέφω στο ΣΕΦ»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:12 - 19.10.2023

Ο ΛεΝτέι στο Sportal: «Σπίτι μου η Ελλάδα, πάντα χαίρομαι να επιστρέφω στο ΣΕΦ»

Ο Ζακ ΛεΝτέι μίλησε στο Sportal για την επιστροφή του στο ΣΕΦ, με τον Αμερικανό να σχολιάζει την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, την Παρτίζαν, τον Ομπράντοβιτς, τον Μπλατ, τον Σπανούλη, αλλά και το τι έγινε αναφορικά με το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων το καλοκαίρι.

Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τζορτζ Πάπας, Μουστάφα Φαλ, Κώστα Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Τανούλη, Βενιαμίν Αμπόσι.